O aeronavă chinezească a fost lovită la 8.000 de metri de un OZN! Autorităţile din China cred că e vorba de un pterodactyl, adică un dinozaur cu aripi…


avion lovit de OZN 1Site-ul italian Segnidalcielo ne vorbeşte despre un incident ciudat care a avut loc în China pe 4 iunie 2013, când un avion comercial a fost lovit în bot…tocmai de un OZN! Iată ce spune articolul:

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 04 iunie 2013, când un avion Boeing 757 al companiei Air China, care a zbura de la Chengdu la Guangzhou, şi care se afla la o altitudine de 8.000 metri, a fost lovit de un obiect necunoscut. Incidentul a avut loc la 20 de minute după decolare, dar nu a provocat victime în rândul pasagerilor și membrilor echipajului. Potrivit agențiilor de știri, Boeing 757 a decolat la 10:11 (ora locală) de pe Aeroportul Shuangliu din Chengdu și după aproximativ 20 de minute de zbor, a apărut problema, forţându-l astfel să facă o aterizare de urgență pe aeroportul Shuangliu.

Piloții lui Boeing 757 au informat turnul de control că doresc să aterizeze ca urmare a unei defecţiuni „mecanice”, dar unul dintre pasagerii zborului, după ce a coborât din avion, a făcut câteva poze cu avionul la sol. Imaginile spuneau altceva decât presupusa defecțiune mecanică! Botul aeronavei era vizibil deteriorat, ca și cum s-ar fi ciocnit cu un alt obiect.

Autoritățile aeroportuare au deschis imediat o anchetă şi au găsit imediat răspunsul: avionul a intrat în coliziune cu o pasăre. Desigur, aceasta ar fi soluţia ideală, numai că cititorii se vor întreba ce fel de pasăre era, având în vedere că incidentul s-a produs la 8.000 de metri înălţime! Poate a fost un pterodactyl, adică un dinozaur cu aripi şi asta pentru că nicio pasăre normală nu poate zbura la o asemenea înălţime.

P.S. M-am documentat şi eu şi am aflat că înălţimea maximă la care poate zbura o pasăre este de 21.120 de picioare, adică 6.437 de metri (cel puţin aşa ne spune National Geographic). Poate că autorităţile chineze ar trebui să găsească o variantă mai credibilă…

avion lovit de OZN 2


Lasă un comentariu