Într-un mormânt vechi de 1.500 de ani, scheletul-femeie pare a purta o pereche de… Adidas! Trebuie să fie o coincidenţă, altfel ar trebui să credem că există călători în timp!


femeie mormant Adidas 2Dacă aţi putea fi călători în timp şi aţi putea să vă duceţi doar în trecut, unde aţi vrea să ajungeţi? Pe timpul Revoluţiei de la 1848, undeva prin secolul al XVII-lea sau în timpul lui Ştefan cel Mare? Dar, dacă aţi ajunge undeva în trecut şi aţi rămâne blocaţi acolo, neputându-vă întoarce în timpul prezent? Ar fi cam „nasol”, nu?

În 2010, scriam acest articol – Călătorii în timp: un ceas Rolex din anii 1950 a fost găsit într-un mormânt chinezesc de acum 400 de ani! – în care vorbeam despre o descoperire extraordinară ce ar fi avut loc în 2008 (sper că n-a fost o farsă): descoperirea într-un mormânt chinezesc de acum 400 de ani a unui ceas elveţian Rolex (realizat în 1950), care s-a oprit exact la ora 10:10. Dacă întreaga poveste e adevărată (şi, repet, nu e o farsă), atunci ar însemna că există călători în timp, care, uneori, se mai pot „bloca” în călătoriile lor.

În acest context, s-ar înscrie şi ştirea următoare, un extras de pe un videoclip postat pe LiveLeak: cercetătorii au descoperit rămăşiţele umane dintr-un mormânt vechi de 1.500 de ani, dar femeia părea că poartă în picioare o pereche de… Adidas! (sau, mă rog, o marcă asemănătoare de „adidaşi”).

„Persoana nu făcea parte din elita conducătoare şi se crede că ar fi fost o femeie. Acum, dezgropăm cu atenţie trupul, iar specialiştii vor putea oferi mai multe amănunte”, a declarat B.Sukhbaatar, cercetător la Muzeul Khovd.

Desigur, n-am putea spune că femeia poartă încălţăminte „Adidas” originală în picioare, însă nu puteam să nu remarcăm asemănarea cu celebră marcă. Altfel, dacă s-ar dovedi că ăia ar fi „Adidas” originali, atunci chiar că ar trebui să recunoaştem existenţa călătorilor în timp…

Sursa: Metro.co.uk

femeie mormant Adidas

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO