Acceleratorul de Particule CERN de la Geneva duce omenirea către alte linii de timp şi lumi paralele?


Large Hadron Collider (LHC) este un accelerator de particule, construit la Centrul European de Cercetări Nucleare CERN, între Munții Alpi și Munții Jura, lângă Geneva (Elveţia). El a fost inaugurat în octombrie 2008. În prezent (septembrie 2021) el este inactiv, deşi se anunţase că LHC va fi deschis în primăvara anului 2021.

Foarte ciudat, într-o extrem de mare coincidenţă, undeva prin anul 2009 (deci aproape de 2008) au fost semnalate pe Internet mai multe cazuri ale „Efectului Mandela” (despre care şi eu am scris mai multe articole pe acest site). „Efectul Mandela” constă în faptul că unii oameni îşi aduceau aminte de evenimente care s-au întâmplat într-un anumit mod, dar apoi au constatat uimiţi că alţii şi le amintesc altfel. E ca şi cum ne-am muta pe o altă linie a timpului! De exemplu, eu îmi aminteam foarte bine că actorul Dem Rădulescu a murit în anul 1990, şi nu în anul 2000, aşa cum am explicat în cadrul acestui articol: Moartea actorului Dem Rădulescu şi misteriosul “efect Mandela”! Dovada că noi călătorim involuntar, în timpul vieţii, dintr-un univers paralel în altul, însă memoriile pot rămâne!).

Aşadar, oamenii au început să raporteze pe rețelele de socializare faptul că trecutul nu părea să fie același cum și-l aminteau! E vorba de mii de oameni din toată lumea (dacă nu mai mulţi) – toți spunând că trecutul se schimbase faţă de cum îl ştiau ei. Isterie în masă? O iluzie în masă? Sau chiar există mici schimbări în linia actuală a timpului uman?

Dacă „Efectul Mandela” e adevărat, de cine este el produs? Oare chiar de LHC? Cel puţin aşa spune o nouă teorie a conspiraţiei, pe care am găsit-o pe un site conspiraţionist, Disclose.TV. Dacă LHC ne duce către alte linii de timp, în care anumite evenimente din trecut chiar nu s-au întâmplat? Această teorie se chiar întreabă: dacă în noiembrie 2020, Trump chiar a câştigat alegerile prezidenţiale din SUA, în linia de timp iniţială, şi apoi, folosindu-se acest LHC, am fost aduşi pe o altă linie de timp, în care Trump a pierdut?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO