Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Gene Cernan, astronautul de pe Lună, recunoaşte că americanii au ajuns deja pe Marte cu echipaje umane

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎntr-o ştire prezentată în februarie 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/obama-renunta-la-viitoarea-aselenizare-confirmand-faptul-ca-omul-n-a-fost-niciodata-pe-luna/) spuneam printre altele:

„Preşedintele american Barack Obama a închis pe 1 februarie 2010 proiectul NASA care urmărea să retrimită oamenii pe Lună şi a încurajat competiţia pentru lansarea a cât mai multe companii spaţiale private. Programul Constellation prevedea construcţia de noi rachete şi un nou tip de navetă spaţială, Orion, care să le faciliteze astronauţilor americani întoarcerea pe Lună până în 2020. Luni, 1 februarie, discutând bugetul NASA pe 2011, preşedintele Obama a declarat că „proiectul Constellation este prea scump, în întârziere şi lipsit de inovaţie”. Decizia lui Obama de a concedia progamul este oarecum bizară – până în prezent, NASA a cheltuit 9 miliarde de dolari în acest proiect, iar numai desfiinţarea Constellation va mai costa agenţia încă 2,5 miliarde de dolari.”

Atunci, presupuneam că Obama a renunţat la acest program Constellation, întrucât ar fi aflat că oamenii nu pot fi trimişi pe Lună, datorită radiaţiilor mortale din centura van Hallen ce înconjoară Pământul. Dar, e posibil ca alte secrete să se afle în spatele acestei decizii.

De exemplu, lucrul cel mai curios şi mai intrigant îl constituie interviul pe care l-a dat Gene Cernan postului american de televiziune Fox News în februarie 2010, la scurt timp după decizia preşedintelui Obama, prezentată mai sus. Gene Cernan este un astronaut celebru, cunoscut ca fiind ultimul om care a păşit pe Lună în 1972. Interviul nu este lung, având doar vreo 3 minute şi ceva. L-am tradus în premieră în limbă română…iar ceea ce declară Gene Cernan acolo este pur şi simplu şocant:

Reporter: O voce minunată, nu? Preşedintele Obama a întors spatele Americii faţă de Lună. În schimb, el vrea ca NASA să se concentreze asupra viitorului. Au trecut peste 40 de ani de la primul pas al omului pe Lună. Dar acum, după ce s-au cheltuit peste 9 miliarde de dolari în planuri de întoarcere pe Lună, NASA a pus deoparte acest vis. Preşedintele Obama a declarat că vrea să mărească bugetul NASA, dar banii nu se vor duce pe vreo misiune pe Lună. În schimb, el doreşte ca banii să se folosească pentru dezvoltarea de noi tehnologii. Să vorbim despre acest subiect cu astronautul Gene Cernan, ultimul om care a păşit pe Lună. Te duce înapoi în timp, nu-i aşa, Gene? Urmărind aceste imagini…

Gene Cernan: Da, desigur… Să ştii că a fost amuzant acolo, John.

Reporter: Sunt sigur că a fost distractiv. Sunt, cu siguranţă, invidios. Mulţi oameni sunt. Dar, evident, e faptul că preşedintele a spus… Sunt vremuri grele în această ţară. Noi am cam fost acolo şi am făcut-o. Ce crezi despre anularea programului de a ajunge pe Lună?

Gene Cernan: Am fost extrem de dezamăgit şi supărat pentru moment. Vorbim despre o investiţie în viitor. El ia această investiţie, pentru a o folosi în mod egoist. Nu-mi pasă cum oamenii vor să îndulcească această situaţie, dar noi nu mai suntem naţiunea fruntaşă în explorarea spaţiului. Suntem puşi în situaţia de a fi pe locul 2. Şi dacă noi n-o facem azi, altcineva o va face mâine. Şi nu cred că americanilor le va place asta.

Reporter: Da, chinezii sunt foarte agresivi în efortul lor de a trimite oameni pe Lună.

Gene Cernan: Ei bine, ei se află în poziţia în care am fost şi noi odată, şi cred că trebuie să respectăm asta. Sunt unele modificări… nu vorbim aici de 3 miliarde în următorii 5 ani. Vorbim de 100 de miliarde de dolari pentru a crea locuri de muncă. Nu, numai că nu vom crea locuri de muncă luând banii din programele anulate ale lui NASA, ci pur şi simplu mutăm locurile de muncă care existau
în locuri de muncă ce ar putea exista şi care nu sunt. Pur şi simplu, nu înţeleg logica din spatele acţiunii.

Reporter: Nu există unanimitate în rândul astronauţilor cu privire la înţelepciunea acestei decizii. Am să-ţi citesc declaraţia lui Buzz Aldrin, de care probabil ai auzit-o deja, cel de-al doilea om care a păşit pe Lună. El spune că: „Vreau să susţin cu putere noua direcţie NASA luată de preşedinte. „Adevărul e că deja am fost pe Lună în urmă cu circa 40 de ani. Pe termen scurt, scăderea costului accesului la spaţiu, şi dezvoltarea de tehnologii cheie pentru a ne duce mai departe şi mai repede este ceea ce are nevoie naţiunea noastră pentru a-şi menţine poziţia ca lider în explorarea spaţiului pentru restul secolului.” Ce spui despre asta?

Gene Cernan: Ei bine, eu şi cu Buzz nu suntem de acord cu multe lucruri… BUZZ VREA SĂ NE ÎNTOARCEM PE MARTE, şi eu sprijin asta. Dar eu cred că trebuie s-o facem într-un proces logic. La sfârşitul acestui an, staţia spaţială va fi retrasă. Şi noi avem o staţie spaţială…e un laborator ştiinţific, şi care trebuie să producă rezultatele pe care mulţi oameni spun c-ar trebui obţinute.

Reporter: Şi nu avem cum să ajungem acolo?

Gene Cernan: Nu, nu… Ruşii au dat o mulţime de bani, fără a avea competitori, pentru a se reîntoarce în spaţia spaţială. Vorbim de sectorul privat. Eu sprijin sectorul privat. Ne vor trebui 10 ani pentru a pune oameni în nave spaţiale private pentru a ajunge din nou în orbita Pământului. Şi până atunci, ruşii vor deţine staţia spaţială. Şi vor face ceea ce vor. Cred că ne transformăm într-o ţară de lumea a treia în materie de explorare spaţială.

Reporter: Gene Cernan, ultimul om ce-a fost pe Lună. Îmi pare bine. Mulţumesc.

Gene Cernan: John, pot să mai spun ceva foarte scurt? NU EU AM SĂ FIU CEL CARE MĂ VOI ÎNTOARCE PE LUNĂ ŞI PE MARTE. Poate că nu eu decid, dar oamenii din această ţară trebuie să spună unde să mergem, care este viitorul acestei ţări, ce oportunităţi vor avea copiii şi nepoţii noştri. Şi asta-i important pentru mine.

Reporter: Ai spus-o. Mulţumesc, Gene.

Ascultând şi citind acest interviu, lucrul care şochează cel mai mult e faptul că astronautul Cernan spune că americanii au fost şi pe Marte. Dar ia stai puţin… parcă omul n-a pus încă piciorul pe Marte! Sau a făcut-o într-un secret total? Poate că Gene Cernan s-a scăpat fără să-şi dea seama… De obicei, când ascunzi un adevăr, te poţi scăpa neintenţionat. Mulţi am păţit lucrul acesta. Când Gene declară la un moment dat: „Buzz vrea să ne întoarcem pe Marte”, mulţi o să spună: „A fost o greşeală. Probabil că vroia să se refere la Lună, dar, din grabă, a spus Marte”. OK, pot accepta asta; oricine mai poate spune un câvânt gândindu-se la altceva. Dar Cernan o spune şi a doua oară, fără echivoc: „Nu eu am să fiu cel care se întoarce pe Lună şi pe Marte”. Spune clar „Lună şi Marte”. De data asta nu mai poate fi o greşeală. Şi astfel, iaca aflăm un secret ce trebuia păstrat cu sfinţenie: faptul că americanii au fost deja pe Marte cu echipaje umane.

Dar asta nu e o surpriză. În februarie 2011, scriam articolul acesta „Proiecte secrete (Alternativa 2 şi 3): construcţia de oraşe subpământene şi colonizarea lui Marte” (https://www.lovendal.ro/wp52/proiecte-secrete-alternativa-2-si-3-constructia-de-orase-subpamantene-si-colonizarea-lui-marte/). Printre altele, arătam că ar exista dovezi că americanii au fost deja pe Marte încă din 1962:

La 22 mai 1962, a fost trimisă prima navă cu echipaj uman pe Marte. Aterizarea şi zborul deasupra planetei au fost filmate, iar în 1977 o copie a filmului a ajuns la renumitul radioastronom Sir William Ballantine. Înainte de a discuta cu managerul unui cotidian internaţional despre mediatizarea acestui film, el şi-a pierdut viaţa într-un „accident” de automobil. Cu toate acestea, filmul a fost difuzat în cele din urmă, de canalul englez „Scepter TV”, deşi s-au primit mai multe telefoane care ameninţau că îi va fi retrasă licenţa în cazul în care va dezbate acest subiect. Realizat din cabina pilotului, filmul conţine imagini sumare ale instrumentelor de bord, care arătau presiunea exterioară de 700 mb şi temperatura de 4°C. Piloţii, ale căror voci sunt înregistrate, strigă printre altele: „Este 22 mai 1962, suntem pe Marte şi avem aer!”

Aşadar, au „amarterizat” sau nu americanii pe Marte? Oricum, interviul lui Gene Cernan e o dovadă mult mai credibilă şi mai serioasă, decât articolul publicat pe universetoday.com şi preluat şi de către „Secretele lui Lovendal” (https://www.lovendal.ro/wp52/presedintele-obama-s-ar-fi-teleportat-pe-marte-intr-o-misiune-ultrasecreta-de-acum-30-de-ani/) conform căruia Obama s-ar fi teleportat pe Marte în urmă cu vreo 30 de ani.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu