Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Marele muzician grec Vangelis se află în spatele unui album satanist. E şi Vangelis o „păpuşă Illuminati”?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankSunt sigur că multora dintre voi le place muzica lui Vangelis. Pare să fie una înălţătoare, spirituală, meditativă, pătrunzând în adâncul sufletului fiecăruia. Însă sunt câteva chestii care mă pun pe gânduri cu privire la Vangelis. Mai precis, sunt stupefiat de numele albumelor la care a lucrat artistul grec de-a lungul timpului. Poate că nu ştiţi, dar Vangelis este compozitorul care a compus în anul 1972 muzica pentru un album muzical satanic, denumit „666” şi care a fost creat pentru trupa „Aphrodite’s Child”. Numele albumului „666” spune totul…la mesajul satanic pe care vrea să ni-l transmită. Eu îmi pun doar întrebarea: de ce Vangelis a ales să se implice în acest proiect muzical de acum 40 de ani?

Alte nume de albume ale lui Vangelis pot, la fel, să pună pe gânduri pe unii. Vangelis oare vrea să ne transmită un mesaj subliminal că are legătură cu forţele oculte ale lumii?

* Albumul „1492: Conquest of Paradise” (1992). Muzica de pe acest album a apărut în celebrul film omonim, ce are ca subiect cucerirea Americii de către Cristofor Columb. Dar să nu uităm că şi Lucifer a încercat cucerirea paradisului, dar a fost înfrânt de arhanghelul Mihail.

* Albumul „Carele de foc” (1981). Numele face o referinţă clară la carele de foc din Biblie, despre care unii ocultişti cred că ar fi vorba de OZN-uri.

Pe de altă parte, artistul grec, dar şi alţi critici de muzică, consideră că muzica lui Vangelis este una „new age”, asemenea mişcării New Age. Dar, aşa cum am demonstrat într-un articol din aprilie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/miscarea-new-age-sau-oculta-veche-curentul-modern-marca-illuminati-impotriva-crestinismului/), New Age este un curent modern împotriva creştinismului, nefiind altceva decât o creaţie Illuminati.

Din toate informaţiile prezentate mai sus, îl suspectez pe Vangelis că ar fi şi el o „păpuşă Illuminati”. Deocamdată e doar o bănuială…probe nu prea am, dar voi cerceta mai profund subiectul.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu