Din secretele reptilienilor, conform cercetătorului David Icke: „Ei se hrănesc cu vibraţia fricii şi se pot manifesta ca o hologramă”


Cercetătorul David Icke, în cartea sa „Secretul suprem”, ne vorbeşte (aşa cum ştiu fanii săi) despre extratereştrii reptilieni care ne-ar controla vieţile de milenii întregi. Din cartea sa, am extras câteva pasaje în care aceşti reptilieni sunt caracterizaţi prin următoarele trăsături:

* Reptilienii cunosc vibraţia vieţii, dar fiind reptile cu sânge rece, nu doresc să facă din pământ un loc al armoniei perfecte sau să vindece planeta de răul făcut până în prezent, deşi le-ar sta în putinţă acest lucru.

* Aceşti extratereştri au o cunoaştere ştiinţifică foarte avansată, putându-se descurca în orice mediu, inclusiv într-un mediu cu gaze toxice. Aterizează tot timpul pe pământ, venind din spaţiul cosmic sau din măruntaiele pământului.

* Iniţial arătau ca nişte reptilieni, dar la ora actuală au capacitatea de a arăta la fel ca noi, manipulând vibraţiile electrice. Se pot manifesta oricum doresc. Din cauza lor, oamenii nu mai au demult acces la adevărata cunoaştere, care a fost distorsionată şi le-a fost prezentată pe dos.

* Marea majoritate a oamenilor nu au nicio idee despre existenţa reptilienilor.

* Când corpul unui reptilian moare, energia vitală se mută rapid într-un alt corp. Sunt un fel de vampiri; de fapt, sunt mai răi decât vampirii, căci nu atacă pe nimeni pentru a-i suge sângele, ci se hrănesc cu vibraţia fricii. Au chiar capacitatea de a transforma această vibraţie în ceva tangibil. Secretul pe care îl stăpânesc este controlul energiei. Cu ajutorul acestuia, ei pot manifesta orice doresc. Tehnica este întrucâtva asemănătoare cu cea a hologramelor.

* Până în prezent, reptilele nu au fost învinse niciodată. Motivul pentru care sunt atât de agresive la ora actuală este că pământul trece printr-o transformare profundă, iar oamenilor le revine puterea mentală. Este o perioadă teribilă pentru reptilieni, dar ea nu-i va anihila cu totul. Vor mai trece secole până când totul se va sfârşi. Până atunci, reptilienii vor trebui să se mulţumească cu mai puţin, iar oamenii vor primi în sfârşit ceva mai mult. De fapt, reptilienii nu sunt decât nişte animale penibile, în timp ce oamenii se îndreaptă cu paşi repezi către lumină.

* Trăind în regiunea inferioară a celei de-a patra dimensiuni, reptilienii au o percepţie complet diferită asupra timpului decât noi.

* Reptilienii îşi văd liniştiţi de treabă cu implementarea dictaturii lor globale tocmai pentru că oamenilor nu le pasă ce se întâmplă cu adevărat în lumea în care trăiesc şi cine sunt cei care le controlează vieţile, lor şi copiilor lor. Sunt atât de împovăraţi de datorii şi de teamă încât preferă să îşi ţină capetele plecate şi ochii închişi.

* Ei doresc să instituie controlul umanităţii cu ajutorul microcipurilor înainte de a fi văzuţi direct de aceştia aşa cum sunt. Transformările energetice ridică masca reptilienilor, iar adevărul urmează să iasă la iveală.

* Frăţia reptiliană încearcă de foarte mult timp să împiedice umanitatea să evolueze către marea schimbare de conştiinţă.


Un comentariu la „Din secretele reptilienilor, conform cercetătorului David Icke: „Ei se hrănesc cu vibraţia fricii şi se pot manifesta ca o hologramă””

Lasă un comentariu