„Conspiraţionistul” David Icke dezvăluie: „O forţă invizibilă a preluat controlul asupra noastră! Trebuie să ne deconectăm de la Program şi să le luăm puterea!”


Fostul prezentator sportiv de la BBC, David Icke, devenit între timp un „conspiraţionist” (conform mass-mediei oficiale), a ţinut în anul 2014 un spectacol celebru la Wembley Arena, unde, timp de peste 10 ore, a atras atenția a aproape 12.000 de oameni. În discursul său, Icke a rostit câteva idei puternice, din care am spicuit câteva:

* Trăim într-o casă de nebuni pe care am acceptat-o ​​ca fiind normală.

* Nu este nevoie ca o singură persoană să moară de foame sau să fie fără adăpost pe această planetă.

* Majoritatea oamenilor sunt prinși în program. Alții care pot accesa o altă realitate sunt numiți nebuni.

* Marea majoritate dintre noi suferim, fără să știm, de o mentalitate nesănătoasă de sclav. Experimentăm fenomenele psihologice ale disonanței cognitive, în care convingerile și comportamentul nostru sunt în conflict, și suferim şi de sindromul Stockholm – legătura traumatică cu un răpitor.

* Abilitatea noastră de a „decoda realitatea” este legată de ceea ce suntem capabili să percepem. Înțelepții și șamanii au reușit să vadă demult dincolo de gama îngustă de frecvență a luminii vizibile.

* Nu este o coincidență că glanda pineală situată în creier, cunoscută și sub numele de „ochiul minții”, este calcifiată odată cu introducerea fluorului în apa noastră.

* Inima are cel mai puternic câmp electromagnetic al corpului nostru. Când inima, creierul și sistemul nervos central sunt în armonie, suntem într-o stare înaltă de conștiință.

* Lumea este structurată pentru a ne pune în stări emoționale cu vibrații scăzute. Realitatea noastră este asemănătoare cu filmul Matrix. Trebuie să încetăm să trăim în minciuna actuală. Suntem într-o închisoare.

* Ideea că Universul este o hologramă poate fi un concept mai greu de înțeles pentru mulți.

* Protestul și lupta împotriva sistemului este sortită eșecului. Politicienii sunt doar niște marionete și nu corporațiile sunt cele care conduc evenimentele. Când mergi mai adânc, îi vezi pe Rothschild, dar asta nu e tot. Ceea ce oamenii cu adevărat trebuie să ştie este faptul că această realitate a fost deturnată de o forță invizibilă pe care gnosticii obișnuiau să o numească „Arhoni”. Acest adevăr, aflat în Marea Bibliotecă din Alexandria în vremurile străvechi, cunoscut și de catarii francezi și alte culturi sub diferite nume, a trebuit să fie distrus, pentru ca un „Dumnezeu fals” să poată fi instalat.

* Mintea arhontică este mintea psihopatului: fără empatie sau rușine, fără remuşcări. Este mentalitatea văzută la liderii mondiali.

* Omenirea a fost ținută în ignoranță cu privire la acest cult al morții, iar adepții arhonţilor, cum ar fi, de exemplu, sataniștii și mass-media arhontică, sunt obsedați de moarte și ucidere. Ochiul atotvăzător, imprimat pe bancnotele de un dolar, este un simbol al rețelei arhontice.

* Există un război împotriva sănătății noastre pentru a ne slăbi sistematic, astfel încât „Ei” să poată „intra” în noi. Dacă ești bolnav, ești mai ușor de controlat.

(Când Icke a venit cu ideea că reptilienii conduc lumea, cu mulți ani în urmă, el a fost ridiculizat și etichetat ca fiind nebun. Dar, cu timpul s-a descoperit şi s-a dovedit că multe își au originea în texte vechi. Existența entităților reptiliene a fost descrisă de gnostici în urmă cu aproape 2.000 de ani).

* Noi, oamenii, am fost infiltrați de o forță care a preluat realitatea, ei arătând ca noi.

* Radiația este mult mai mare decât era acum 50 de ani, iar chemtrails-urile fac parte din planul de a ne îndepărta de conștiința infinită. Influența entităților arhontice schimbă planeta pentru ca ei să se simtă mai mult ca acasă, pentru a schimba atmosfera într-o „lume arhontică”.

* Agenda transumanistă, în care tehnologia este introdusă în organism, de exemplu, folosind microcipuri, este să ne facă să devenim sclavi ai societății. Arhonii sunt o forță robotică și vor să-i facă pe oameni să le placă. Zeul reptilienilor este tehnologia.

* Dar, oamenii vor rămâne blocaţi pentru totdeauna în mintea Matrixului? Este o cauză pierdută? În nici un caz!

* Soluția este conștiința. Imediat ce ne trezim, jocul se va termina. Ei ne țin în înșelăciune mentală și spirituală pentru că le este frică că ne vom trezi. Bucuria, pacea, iubirea și compasiunea o vor schimba. Prin deconectarea de la program, le luăm puterea.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO