Cine sunt „entităţile biologice non-umane” la care s-a referit un detractor american? Un celebru astrofizician mondial are un răspuns surprinzător


La recenta audiere a subcomisiei despre OZN-uri din Congresul SUA a participat David Grusch, care a lucrat anterior cu Agenția Națională de Informații Geospatiale și a deținut autorizație de nivel superior la „Unidentified Aerial Phenomena Task Force”. Acesta a susținut că guvernul SUA a efectuat un program de mai multe decenii pentru recuperarea OZN-urilor (în scopul de a le folosi tehnologia), mai multe entităţi biologice non-umane fiind găsite la unele dintre locurile accidentului. Ce-a vrut să spună David Grusch prin „entităţi biologice non-umane”?

În timp ce majoritatea oamenilor au interpretat că este vorba de entități extraterestre, celebrul astrofizician Neil deGrasse Tyson a sugerat în schimb că această expresie ar putea însemna cu totul altceva. „Ce-ar putea fi entităţile biologice non-umane?” se întreabă el.

Şi tot el a răspuns: „Tot ce am făcut a fost să mă uit la regnurile vieții de aici pe Pământ. Avem regnul vegetal, regnul animal, regnul microbian, regnul fungic. Să le adunăm pe toate și să scădem din el oamenii. Tot ceea ce rămâne este o entitate biologică non-umană. Nu știu despre ce-ar fi vorba, dar dacă este vorba despre entităţi biologice non-umane, ar putea fi orice de pe Pământ”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): The Street

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Cine sunt „entităţile biologice non-umane” la care s-a referit un detractor american? Un celebru astrofizician mondial are un răspuns surprinzător”

  1. „Celebrul” astrofizician Neil deGrasse Tyson este nimic mai mult decat a fost dr. Condon in trecut! Stii de Comitetul Condon format numai din civili angajati sa studieze fenomenul OZN. Raportul lui a fost ca totul este normal, din lumea noastra, chiar daca partial inexplicabil si nu mai merita investigat. Peste ani, ce sa vezi, a aparut ARROW cu dr, Kirkpatrick la conducere, un al mincinos ca si acest Neil deGrasse. Inclin sa cred din ce in ce mai mult ca este platit de CIA. Un idiot cu diploma care cauta sa discrediteze, sa antamizeze, sa duca in ridicol, orice, de dragul banilor (presupun). Daca in urmatorul an mai traieste, ca sa vada ce va iesi si din audierea din Senatul SUA, cat de curand, o sa-l ard peste tot pe unde-l prind! Asta daca nu se discrediteaza singur! Idiotul!!!

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock