O mare parte din oamenii de astăzi sunt urmaşii zeilor extratereştri cu ochi albaştri, care au coborât din ceruri pe Terra! Dovada este un studiu ştiinţific din 2008


După cum știu chiar și elevii de liceu, ochii albaștri ai oamenilor sunt rezultatul unei gene recesive. Potrivit unui studiu (ce poate fi găsit AICI – springer.com), toţi oamenii cu ochi albaștri au exact același strămoș, de acum peste 7 mii de ani, care s-a născut undeva în regiunea Mării Negre, cu această mutație. Profesorul Hans Eiberg de la Departamentul de Medicină Celulară și Moleculară de la Universitatea din Copenhaga afirmă: „O mutație genetică care afectează gena OCA2 în cromozomii noștri a dus la crearea unui „comutator”, care literalmente  a oprit capacitatea de a produce ochii căprui” (citiţi mai multe acest articol: Ochii albaştri provin de la o singură persoană ce a trăit în zona Mării Negre acum 7.000 de ani. Mutaţie genetică întâmplătoare sau experiment extraterestru?)

Dar, deşi oamenii de ştiinţă insistă pe „mutaţie genetică” în cazul ochilor albaştri, totuşi, dacă cineva s-ar fi născut cu ochi albaștri în urmă cu 7.000 de ani ca rezultat al unei mutații întâmplătoare, atunci, gena fiind recesivă, acea mutație ar fi dispărut în câteva generații, pentru că nu avea pe nimeni altcineva cu ochi albaștri cu care să se înmulțească! Și probabilitatea ca aceeași mutație rară să apară brusc la mai mulți indivizi, relativ în același timp și în acelaşi loc (și, în plus, reproducerea să se producă cu aceiași indivizi cu ochi albaștri pentru a perpetua acea genă recesivă) este mult prea mică pentru a fi luată în calcul!

Aşadar, singurul scenariu posibil care are sens este existenţa unui grup de indivizi cu ochi albaștri, care „au apărut brusc” în zona Mării Negre şi care au început să se încrucișeze cu localnicii, procreând astfel rapid o generație de mai mulți descendenți cu ochi albaștri, care au permis perpetuarea acestei gene de-a lungul generațiilor. Chiar dr. Eiberg (autorul studiului mai sus menţionat) îi mărturisea în privat unui cercetător amator că „Acesta este singurul scenariu care se potrivește cu dovezile”. Și totuși… este un scenariu pe care nu l-a sugerat niciodată în studiul său publicat!

E posibil ca dr. Eiberg să știe că acesta este, de fapt, singurul scenariu care se potrivește cu dovezile oferite precum că ochii albaștri sunt recesivi. Totuși, de teamă să nu fie interpretat greșit, el a refuzat să propună acea posibilitate realistă și, în schimb, a propus o teorie mult mai puţin probabilă, pe care orice elev de liceu ar putea-o contrazice cu ușurință. Dar în acest fel, dr. Eiberg a ocolit să devină „penibil” în ochii comunităţii ştiinţifice, care respinge cu obstinaţie orice intervenţie extraterestră în evoluţia umană.

Singurul scenariu care se potrivește cu toate dovezile este descris în cele mai vechi înregistrări scrise din Sumer și Egipt, dar și în Biblie (în Geneza 6:1-4, în care se vorbeşte despre „Fiii lui Dumnezeu”, aparent cu ochi albaștri, care au coborât din ceruri, căsătorindu-se cu femei umane și făcând astfel copii hibrizi).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „O mare parte din oamenii de astăzi sunt urmaşii zeilor extratereştri cu ochi albaştri, care au coborât din ceruri pe Terra! Dovada este un studiu ştiinţific din 2008”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock