Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Să aflăm o altă istorie: Michael Jackson trăieşte şi astăzi!

  •  
  •  
  •  
  •  

Michael Jackson 200Pe 25 iunie 2009, toată lumea afla cutremurată de dispariţia unui superstar, regele neîncoronat al pop-ului, Michael Jackson, aşa cum Elvis Presley a fost numit „regele neîncoronat al rockului”. Sute de milioane de oameni din pe toată planeta au rămas şocaţi şi au deplâns moartea marelui Michael. Dar Michael chiar a murit!? Toţi spun că da. Sau aproape toţi. Căci mai există unii care nu cred că megastarul american ar fi păşit în altă lume. Iată şi o listă de 7 motive pentru care Michael Jackson nu ar fi murit, ci şi-ar fi înscenat moartea:

1) Pentru a-şi plăti imensele datorii. Cele 50 de concerte anunţate a fi întreprinse în anul 2009 ar fi trebuit să-i acopere deficitul uriaş pe care-l avea, dar Michael nu mai avea nici antrenamentul şi nici putinţa unui turneu de o asemenea anvergură. Aşa că, ştiind faptul că valoarea unui artist creşte enorm după moartea sa, Michael s-ar fi putut gândi la această strategie: să-şi însceneze moartea, pentru a vinde exponenţial.

2) Tatăl lui Michael nu părea deloc abătut la moartea fiului său. Ştia el de fapt că Michael n-ar fi murit?

3) Pentru a scăpa de ameninţările de moarte. Pentru că avea nevoie mare de bani, Michael a împrumutat imense sume de dolari de la”rechini financiari”, faţă de care trebuia să-şi plătească datoriile. S-au auzit zvonuri precum că aceştia l-ar fi ameninţat cu moartea, dacă nu-şi achită debitele. Prin moartea sa, Michael ar fi scăpat de o grijă în plus.

4) Chipul său arăta atât de groaznic, încât nu ar mai fi putut apare în public. Ca urmare a nenumăratelor operaţii estetice, Michael avea un chip din ce în ce mai desfigurat, încât îi era şi ruşine să apară în faţa publicului.

5) Nimeni nu ştie cum arăta Michael Jackson. Michael nu a apărut niciodată în public fără machiajul şi părţile componente ale feţei sale, operate estetic.

6) Se înfrunta cu noi acuzaţii de abuzuri şi molestări de copii. Michael nu mai avea nici banii, şi nici voinţa de a mai lupta din nou cu noile acuzaţii de pedofilie căruia îi erau aduse.

7) Nu a purtat un sicriu deschis la înmormântare. Toate celebrităţile care au fost înmormântate în SUA au avut parte de un sicriu deschis, în care se putea observa trupul celui decedat. De exemplu, Elvis Presley sau James Brown. De ce nu-i putem vedea trupul?

Dacă toate aceste argumente nu v-au convins, să vedem opiniile unor scriitori din domeniul muzicii. Iată ce a spus, de exemplu, William Stern, un specialist în Elvis Presley, despre Michael: „Michael urmează paşii pe care i-a făcut un alt megastar, Elvis Presley, care la fel şi-a înscenat moartea şi se ascunde chiar şi astăzi (vedeţi mai multe şi în acest articol: Elvis Presley nu e mort şi este agent anti-drog!). Totuşi, faţă de Elvis, Michael s-a retras din celebritatea sa, înaintea ca aceasta să-l distrugă. Tot Michael plănuieşte ca, odată ce s-a odihnit şi s-a regrupat, să-şi facă o reîntoarcere pe scenă, ca ceva ce nu s-a mai văzut până acum. Jackson este un geniu, atât ca perfomer, cât şi ca om de spectacol, om de marketing sau de publicitate. Vă aduceţi aminte că el căuta să găsească o cale prin care să trăiască veşnic, petrecându-şi orele într-o cameră hiperbarică? Dacă vă uitaţi la toată istoria sa, la toate lucrurile care le-a făcut pentru a fi în atenţia publicului şi pentru a menţine un mister în toate lucrurile care le-a făcut, ideea de a-şi înscena propria moarte ar căpăta mai mult sens”.

Dar dacă Michael ar fi în viaţă, unde ar locui el acum? Unii ar bănui faptul că el s-ar afla în Europa de Est, chiar în Ungaria, într-un vechi castel medieval; alţii că ar putea locui în Africa de Sud, Canada, Kenya, Japonia sau Australia. Ce-aţi zice dacă, într-o bună zi, Michael ar reveni într-un turneu mondial „Back from the Dead Tour”, adică turneul „Revenit din morţi”. Cred că ar fi evenimentul mileniului, care ar devansa toate alte evenimente istorice care s-au petrecut vreodată în istoria recentă a omenirii!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu