O mare conspiraţie: Putin, Obama şi China sunt interesaţi de obiectul misterios de pe fundul Mării Baltice! Însă, nimeni nu recunoaşte!


OZN Marea Baltica China SUA RusiaÎn anii 2011 şi 2012, un subiect interesant şi captivant l-am putut citi în mai multe publicaţii: cel privind obiectul necunoscut descoperit pe fundul Mării Baltice. Unii spun că e OZN, alţii că e submarin nazist. Despre el, am scris şi eu de câteva ori pe site (vezi articolele din 2012: Obiectul enigmatic de pe fundul Mării Baltice emite unde electromagnetice misterioase ce împiedică funcţionarea oricărui aparat electric şi Imaginile surprinse cu ajutorul sonarului 3D arată faptul că obiectul misterios de pe fundul Mării Baltice ar putea fi unul de origine artificială).

Revin cu acest subiect, pentru că există noi informaţii extrem de interesante. De ce spun asta? Se pare că de acest obiect misterios, aflat pe fundul Mării Baltice se preocupă marile puteri ale lumii, Rusia şi SUA. Să începem cu 15 iulie 2013: preşedintele Rus Vladimir Putin a coborât în adâncul Mării Baltice la bordul unui submarin. Scopul? Pentru a vedea o navă pilot din perioada țaristă, scufundată în 1869. Cel puţin aşa spune ştirea oficială. Citez din Evenimentul zilei:

Președintele rus Vladimir Putin a coborât la mare adâncime în Marea Baltică, luni, pentru a vedea oi navă pilot din perioada țaristă, scufundată în 1869. „Plimbarea” subacvatică a durat o jumătate de oră până la Oleg, o fregată cu aburi importantă din cadrul forțelor navale ale țarului Alexandru al II-lea, potrivit Ria Novosti. Putin a făcut o călătorie pe insula din nord-vestul regiunii Leningrad, unde vroia să afle mai multe informații despre proiectele subacvatice ale Societății Ruse de Geografie.

Dar oare ni s-a spus tot adevărul? De unde ştim că Putin n-a ajuns la locul „OZN”-ului misterios din aceeaşi Mare Baltică, pentru a-l vedea cu proprii ochi?

Dar, povestea nu se sfârşeşte aici. Trei săptămâni mai târziu, pe 7 august 2013, pe site-ul oficial al Casei Albe apare un anunţ despre vizita preşedintelui american Obama în Suedia, deci tot în zona Mării Baltice! Citez comunicatul de pe WhiteHouse.gov:

Înainte de a ajunge în Rusia, preşedintele se va afla la Stockholm, Suedia, pe 4 şi 5 septembrie 2013. Suedia joacă un rol cheie pe scena internaţională, în deschiderea unor noi oportunităţi de afaceri în Parteneriatul Transatlantic de Comerţ şi Investiţii SUA – UE, în tehnologiile avansate „curate” şi în promovarea sustenabilităţii mediului.

Tehnologii avansate „curate”? Mulţi se gândesc la energie eoliană sau solară, dar n-ar putea fi vorba şi de tehnologiile avansate de producere a energiei de către OZN-uri, de exemplu?

Aşadar, ce caută Obama în Suedia, lângă Marea Baltică? Doreşte şi el să afle ce mister se află pe fundul Mării Baltice? E chiar un OZN? Ce intenţii au de gând să facă americanii şi ruşii cu privire la acest subiect?

Dar, credeţi că asta e tot? Vă mai ofer încă o bombă! Cu 3 luni înainte, pe 4 iunie 2013, un înalt oficial chinez s-a aflat în vizită în Suedia. Aflăm asta de pe Scandasia.com. E vorba de vizita lui Yu Zhengsheng, preşedintele Comitetului Naţional al Conferinţei Consultative Politice a Chinei. Credeţi că au venit să discute doar relaţiile bilaterale!?

Aşadar, în termen de doar 3 luni (iunie – septembrie 2013), în zona Suediei – Mării Baltice, s-au aflat lideri ai celor trei mari superputeri ale lumii: China, SUA şi Rusia. Şi cine crede că e doar o simplă coincidenţă, nu pot să-i spun decât că e cam naiv. Şi atât.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock