Mesajul şocant de pe Twitter al miliardarului Elon Musk: „Neil Armstrong a fost primul om pe Lună. „Neil A.” scris invers dă „Alien” (extraterestru). Nu există coincidenţe!”


Directorul executiv al corporației SpaceX, miliardarul Elon Musk, a provocat rumoare pe Internet, atunci când a postat ceva ciudat, care sugerează o legătură extraterestră odată cu ajungerea omului pe Lună, în 1969. Mesajul ciudat, postat pe contul oficial de Twitter al lui Elon Musk pe 3 ianuarie 2019, pur și simplu spune „nu există coincidențe”, arătând o imagine a lui Neil Armstrong, primul om care a păşit pe Lună, juxtapusă cu o imagine a unui extraterestru gri. Pe cele două imagini scrie următoarele: „Neil Armstrong a fost prima persoană care a ajuns pe Lună. „Neil A.” scris invers este „Alien” (adică, extraterestru).

Așa cum se poate imagina deja, tweet-ul bizar a atras atenția celor 23 de milioane de următori ai lui Elon Musk. Acesta, ulterior a scris pe Twitter că „Evian, prima apă îmbuteliată, scris inverse dă „naive” (adică, naiv). Acest lucru i-a determinat pe unii să speculeze că, probabil, Musk şi-ar bate joc de conspiraţioniştii care susțin că există o prezență extraterestră pe Lună.

Cu toate acestea, din moment ce miliardarul nu a reușit să clarifice acest subiect, cei suspicioşi sunt liberi să tragă mai multe concluzii despre mesaj, și anume că el ar oferi un indiciu despre realitatea extratereştrilor. Având în vedere lucrurile extraordinare făcute de compania SpaceX  (specializată în proiectarea, realizarea și dezvoltarea de vehicule spațiale), fanii extratereştrilor şi ai OZN-urilor susțin că Musk cunoaşte mai multe secrete din acest domeniu.

Reamintesc că pe 1 septembrie 2016, racheta Falcon SpaceX a miliardarului Elon Musk a explodat. Chiar înainte de explozie, din filmare se observă apariţia unui punct negru, care se mişcă extrem de rapid, cu o viteză ameţitoare. În momentul când punctul negru misterios se afla aproape de racheta SpaceX, aceasta explodează. N-ar fi exclus ca racheta SpaceX să fi fost atunci distrusă în mod intenţionat de o tehnologie extrem de avansată, pentru a nărui visurile de colonizare spaţiale ale lui Elon Musk (citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Explozia rachetei SpaceX a miliardarului Elon Musk e posibil să fi fost produsă intenţionat de către o tehnologie avansată necunoscută! Urmăriţi seria de cadre…). Să fi fost implicaţi extratereştrii?

Având în vedere toate aceste lucruri, ar putea ca tweet-ul lui Musk să fi fost o primă dezvăluire a existenţei extratereştrilor pe Terra (ţinând cont de informaţiile şi relaţiile pe care miliardarul le are) sau a fost doar o glumă luată prea mult în serios?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO