Este OFICIAL! Marina SUA are un brevet pentru o aeronavă anti-gravitaţională ce seamănă cu un OZN extraterestru

  •  
  •  
  •  
  •  

Marina SUA are un brevet pentru o navă spaţială avansată care seamănă cu un farfurie zburătoare / OZN. Inginerii militari au depus planuri pentru o mașină zburătoare extrem de neobișnuită, care utilizează un „dispozitiv de reducere a masei inerțiale“ şi care se deplasează la viteze „extreme“. Ceea ce înseamnă că aeronava utilizează o tehnologie complexă pentru a reduce masa și astfel a diminua inerția (rezistența unui obiect la mișcare), de aici rezultând viteze foarte mari. Brevetul este foarte complex și descrie metode de reducere a masei unei aeronave folosind diferite tehnici, inclusiv generarea undelor de gravitație, după care au fost detectate pentru prima dată în 2016 atunci când două găuri negre s-au ciocnit.

„Este posibil să se reducă masa inerțială și, prin urmare, masa gravitațională, a sistemului / obiectului aflat în mișcare, printr-o perturbație bruscă a spațiului-timpului local“, spune brevetul. Aeronava descrisă în brevet prezintă o cavitate umplută cu gaz, care este apoi făcută să vibreze folosindu-se unde electromagnetice puternice. Acest lucru creează un vid în jurul aeronavei, permițându-i să fie propulsată la viteze mari.

Aeronava de tip OZN poate fi folosită în apă, aer sau chiar în spațiul cosmic. „Este posibil ca această aeronavă să fie una hibridă aerospațială / submarină, care, datorită mecanismelor fizice activate cu dispozitivul de reducere a masei inerțiale, poate funcționa ca o aeronavă submersibilă capabilă de viteze subacvatice extreme și capabilă de invizibilitate“, brevetul continuă. „Această aeronavă hibrid s-ar deplasa cu mare ușurință prin aer / spațiu / apă, fiind închisă într-un balon cu plasmă vid”.

Deși Marina Americană a solicitat brevetul în 2016 și a fost acordat în 2018, asta nu înseamnă că aeronava a fost construită și testată. Cu toate acestea, tehnologia reprezintă o dovadă suplimentară a interesului militar pentru dezvoltarea tehnologiilor „exotice”.

Patentul poate fi găsit AICI. Schiţele generale pot fi văzute în imaginile de mai jos:

blank


  •  
  •  
  •  
  •