Deţine Marina Americană o navă spaţială care poate ajunge în mijlocul galaxiei noastre în doar 45 de minute!?


Despre William Mills Tompkins v-am mai vorbit de câteva ori pe acest site. El a lucrat pentru Marina Americană ca proiectant de aeronave în anii ’50 și ’60, având acces la informații extrem de clasificate. În cartea sa, “Selected by Extraterrestrials”, William Mills Tompkins vorbește despre faptul că Marina Americană (US Navy) a colaborat în trecut cu o rasă extraterestră (“Nordicii”), pentru a dezvolta tehnologii care să poată fi folosite pentru a apăra planeta împotriva atacurilor extraterestre reptiliene.

Cartea şocantă a domnului Tompkins conține schițe ale unor nave spațiale pe care el le-a proiectat. Acestea includ un transportator de nave spațiale de 2,5 km lungime și un crucișător naval cu nave spațiale de 1,4 kilometri. Navele mai sus menționate au fost construite decenii mai târziu, în anii 1980, dar construcția lor efectivă a început în anii ’70, în cadrul proiectului ultrasecret “Solar Warden”. Citiți mai multe în cadrul acestui articol: Marina Americană colaborează cu o rasă superioară, “Nordicii”, pentru a ne apăra de extratereştrii malefici – susţine o carte şocantă.

William Mills Tompkins a murit la vârsta de 94 de ani, și până la acea vârstă el a lucrat în proiectarea navelor spațiale imense secrete ale Marinei Americane. Tompkins chiar a spus odată că militarii dețin forme de transport extrem de avansate care ar face posibilă călătoria de pe Pământ în mijlocul Căii Lactee în doar 45 de minute! Distanța de la Pământ în mijlocul Căii Lactee este de 28.000 de ani-lumină.

Știți care e paradoxul? Să presupunem că Marina Americană ar deţine o astfel de navă-spaţială minune. Pentru a ajunge în mijlocul galaxiei noastre în doar 45 de minute, ea ar avea să meargă cu o viteză foarte apropiată de viteza luminii. Însă acei 45 de minute trec la bordul navei, pentru că pe Pământ timpul s-ar scurge la fel: 28.000 de ani. Aşa că nu avem de unde şti dacă acea navă a ajuns cu adevărat în centrul galaxiei decât peste 56.000 de ani (28.000 de ani dus şi 28.000 de ani întors). Pentru cei care vor să afle mai mult cum se scurge timpul pe o navă spaţială ce circulă extrem de aproape de viteza luminii, îi rog să recitească articolul meu din 2012: Iată cum se scurge timpul pe o navă spaţială ce se apropie foarte mult de viteza luminii.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock