Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un utilizator de pe un forum de jocuri prezice cu 3 zile înainte moartea actorului Robin Williams! Mai mult decât incredibil!!


moartea lui Robbin WilliamsFanii filmelor de comedie au aflat cu tristeţe vestea morţii actorului Robin Williams, pe 11 august 2014… un actor, de altfel, extrem de simpatic. Se pare că acesta s-ar fi sinucis. Dar, oare aşa să fie? Pentru că, în cazul acesta, nu-mi explic de ce, în cadrul unui topic de pe un forum de jocuri, cineva prezice moartea actorului cu 3 zile înainte!! Credeţi în coincidenţe sau în prevestiri? Credeţi că totul a fost programat dinainte sau doar s-a întâmplat pur şi simplu?

Topicul de pe forum este acesta: ign.com (faceţi click pe link). Titlul topicului de pe 8 august 2014 (deci, înainte de sinuciderea actorului) este acesta: „Are people bracing themselves for the fact that Robin Williams will die soon?”, adică, în traducere „Sunt oamenii pregătiţi pentru faptul că Robbin Williams va muri în curând?” Subiectul a fost iniţiat pe 8 august 2014, vineri, la ora 9 dimineaţa, în cadrul secţiunii „The Vestibule”, de către un utilizator cu nickul „DigInTheCrates”, unul care a scris foarte multe pe acel forum, peste 4.000 de postări, deşi nu are mai mult de 2 luni de activitate. Iată conţinutul postului:

„Băieţi…Robin Williams. Jumanji, Hook, Good Will Hunting, Aladdin, Death To Smoochy, One Hour Photo, Jack… Dacă n-aţi văzut măcar unul din aceste filme, atunci ce naiba faceţi cu viaţa voastră? Robin Williams este un mare american, unul dintre cei mai mari comedianţi/actori ai secolului XX şi XXI. „Vesti” ar trebui să aibă un subiect de apreciere pentru Robin Williams.”

Un alt utilizator, „DarthErik”, mirat de titlul postului „Robbin Williams va muri în curând?” îl întreabă pe „DigInTheCrates”: „Ai de gând să-l omori sau ceva de genul acesta?” Alt utilizator, BlackWolf1992, întreabă ironic: „Se droghează Robbin Williams?”

Răspunsul lui „DigInTheCrates” (care explică de ce-a pus acel titlu): „Taci dracului din gură. Nu, s-a drogat în trecut, dar acum n-o mai face, după ce-a avut o operaţie pe inimă. E în vârstă, iar sănătatea sa e şubredă… de asta am făcut acest post. Nu, n-am de gând să-l ucid, obsedatul dracului, de ce-aş ucide pe cineva pe care îl iubesc? Doar dacă ar fi vorba de un omor din milă, iar el m-ar ruga acest lucru… în cazul acesta, eu aş fi onorat.”

Apoi, după ce ieri s-a aflat vestea morţii actorului, cei mai mulţi dintre utilizatori l-au acuzat pe „DigInTheCrates” că s-ar afla în spatele morţii lui Robin Williams. Unii au spus că vor trimite FBI-ului acel post de pe forum. Premoniţie… sau ce naiba s-a întâmplat?


Lasă un comentariu