Şamanii americani dezvăluie: extratereştrii de pe steaua Bak’Ti au invadat Pământul înainte de era dinozaurilor şi au creat oamenii!

 • 90
 •  
 •  
 •  
  90
  Shares

extraterestri dinozauriPământul a existat de milioane de ani înainte de vremea dinozaurilor. Această perioadă din istoria Pământului este cunoscută sub numele de epoca paleozoică. În timpul acestei epoci, amfibienii, peștii, artropodele și diferite tipuri de reptile au fost speciile dominante pe Pământ.

Desigur, este mai mult sau mai puțin imposibil de a găsi urme, schelete sau artefacte datând din epoca paleozoică, care a început în urmă cu 542 milioane ani a și s-a încheiat în urmă cu 251 milioane ani. Cu toate acestea, există multe exemple excelente, care dovedesc că „cineva” a mers pe aceasta planetă de milioane de ani înainte de existenţa oamenilor moderni.

În 1919, Wilhelm Freudenberg a descoperit posibile urme umane la Hol, în apropiere de Anvers, Belgia. Urmele datează din Pliocenul timpuriu – Miocenul târziu, ceea ce înseamnă că ele ar avea între 4 şi 7 milioane de ani vechime. Freudenberg era convins că urmele au aparținut unui copil uman, și nu unei maimuțe. Referitor la amprenta de la degetele al patrulea și al cincilea, de la piciorul stâng, Freudenberg a concluzionat: „Lungimea arată că ea a aparţinut unui copil de 4 ani”. Amprentele degetelor de la picioare nu pot aparţine unei maimuţe, pentru că cel de-al cincilea deget este mai scurt (cum au oamenii), pe când maimuţele au „degetul mic” mult mai mare.

Dar, aceasta e doar o descoperire; în lume, există mii de descoperiri similare. Adevărul este că în urmă cu milioane, zeci de milioane şi sute de milioane de ani în urmă, planeta noastră era locuită de ființe asemănătoare oamenilor. Acest lucru ne aduce direct la o poveste foarte interesantă a şamanilor indieni americani, despre zeii stelei Bak’Ti. În această poveste intrigantă aflăm de o civilizație extraterestră avansată, care a ajuns pe Pământ, într-un moment când planeta noastră încă se afla în proces de formare.

Aceste ființe din ceruri, cunoscute sub numele de zeii Bak’Ti erau familiarizaţi cu ingineria genetică. Ei au manipulat genetic animalele și au creat o nouă specie, oamenii. Bak’Ti au fost reticenți în a dezvălui prea multe despre ei înșiși, dar au spus strămoșilor noștri că ei au venit aici pentru a controla dezvoltarea civilizației. Bak’Ti au mai spus clar că ei n-au fost singura civilizație extraterestră avansată interesată de planeta noastră; au mai existat şi alte specii exotice care au dorit să invadeze Pământul.

Conform şamanilor americani, extratereştrii Bak’Ti au fost cunoscuţi atât ca zei cât şi ca demoni de-a lungul istoriei. Bak’Ti consideră omenirea ca produs al creației lor; oamenii au reprezentat experimentul lor genetic. Se spune că Bak’Ti a distrus de mai multe ori dovezile istoriei reale a omenirii, pentru a ne menţine în ignoranţă şi a ne controla.


 • 90
 •  
 •  
 •  
  90
  Shares

Lasă un comentariu