Trei ipoteze uluitoare despre posibila origine a OZN-urilor: lumea invizibilă, interiorul Pământului sau călătorii din viitor?


OZN 35Precum se ştie, până în prezent există ideea aceasta că OZN-urile ar fi conduse de nişte extratereştri veniţi de pe alte planete. În acest articol însă vom vorbi despre alte 3 ipoteze interesante ale originii OZN-urilor:

1) Manifestări din lumea invizibilă.

Unii cercetători de la Borderland Science Research Association cred că apariţiile şi dispariţiile subite ale OZN-urilor sunt manifestări ale navelor spaţiale din lumile invizibile, ale căror Maeştri sunt capabili să-şi modifice frecvenţele corpurilor lor, materializându-se în faţa noastră. Câţiva sensitivi susţin că pot să călătorească în corpurile lor eterice şi relatează întâmplări instructive survenite în lumile care există dincolo de percepţiile noastre obişnuite.

Realitatea planetelor eterice înfricoşează minţile noastre condiţionate de planul materialist, dar acceptarea lor ar explica multe fenomene oculte, diferite episoade surprinzătoare din Biblie şi din literatura religioasă, cât şi multe manifestări stranii din istorie care continuă să ne intrige. Poate că unii dintre zeii din trecut “au coborât” pe Pământ “din cer”, venind din acele lumi interioare ale Universului nostru fizic?

2) OZN-urile provind din interiorul Pământului

Ştiinţa ridiculizează ideea că Pământul ar avea goluri interne. Există însă afirmaţii că la Polul Nord şi la Polul Sud ar exista goluri de acces către fantastica civilizaţie a Aghartei, situată la adâncimi de kilometri, care ar fi populate de lemurieni şi de atlanţi,-ale căror continente s-au scufundat cu mii de ani în urmă. Se mai spune că aceşti locuitori din subteran ar ajunge la suprafaţa solului prin tunele secrete şi ar supraveghea lumea noastră din „farfurii zburătoare”. Ei ar fi mai îngrijoraţi decât oricând, întrucât bombele cu hidrogen care ne-ar putea distruge i-ar putea distruge şi pe ei.

O astfel de ipoteză ne pare stranie – ţinând cont de modul nostru de a gândi – dar să ne reamintim legendele vechilor greci despre ciclopi şi atelierele lor subterane, unde se fabricau arme miraculoase pentru războiul dintre zei şi uriaşi, sau de poveştile medievale despre intruşii care veneau de pe un tărâm crepuscular, sau de relatările rozicrucienilor americani moderni privind lemurienii care trăiesc sub Muntele Shasta din California, sau de enigmele contemporane referitoare la comunicări cu supraoameni care s-ar afla în interiorul Pământului.

3) OZN-urile provin in viitor

Anumiţi matematicieni au susţinut teorii întru totul serioase, în baza cărora ar rezulta că OZN-urile sunt adevărate maşini ale timpului, plecate chiar de pe Pământ, venite dintr-un viitor de câteva mii de ani.

Concepţia acceptată a lui Minkowski asupra Universului având spaţiul-timp guvernat de teoria relativităţii a lui Einstein pare a fi contrazisă de fascinantele modele ale lui Kurt Goedel. Pentru a fi compatibilă cu teoria relativităţii generalizată, acesta postulează existenţa unui viitor având extensii ale timpului “deschise” şi „închise”, care permit reîntoarcerea fiinţelor vii venite din viitor.

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock