Conform scrierilor antice hinduse, primul om (Adam) a fost creat de extratereştrii venusieni în anul 18.617.841 î.Hr.

  •  
  •  
  •  
  •  

Conform scrierilor antice hinduse, Pământul este doar un „nou-născut” comparativ cu alte planete din univers. De exemplu, Venus este cu un întreg lanţ (perioadă de evoluţie) înaintea noastră. Astfel, formele inteligente de pe Venus sunt extrem de evoluate. Acest lucru înseamnă că rasa venusiană ar fi incredibil de antică, în sensul că a fost creată cu multe milioane de ani în urmă.

Cât despre povestea primului om raţional de pe Pământ, aceasta începe cu adevărat în anul 18.617.841 î.Hr. Cu alte cuvinte, datarea epopeei noastre este anul optisprezece milioane, şase sute şaptesprezece mii, opt sute patruzeci şi unu înaintea naşterii lui Hristos.

În acel an de căpătâi, după cum a fost relevat în scrierile antice hinduse, prima navă spaţială a sosit de pe planeta Venus pentru a ateriza aici, pe Terra. De pe Venus, „Tărâmul Zeilor”, au venit Sanat Kumara (Stăpânul Flăcării) cu cei patru Mari Stăpâni ai lui şi cu o sută de asistenţi. Aceste fiinţe luminoase au avut grijă ca sufletele omeneşti să se reîncarneze în corpuri fizice pe Pământ.

Până la momentul sosirii pe Terra a lui Sanat Kumara de pe Venus, omul nu poseda conştiinţa de sine. El era produsul a lungi veacuri de evoluţie lentă pe Pământ. Fizic, acesta semăna cu omul pe care îl vedem astăzi; dar mental, acesta se asemăna animalelor. Cu alte cuvinte, trăia doar în subconştientul său. Secţiunea frontală a creierului său era adormită.

Când Stăpânul Flăcării l-a văzut pe săracul om fără de minte, s-a simţit dator să contribuie în mod direct la dezvoltarea acestuia. Şi-a folosit puterile spirituale pentru a trezi centrele individualităţii din pământean. Această întâmplare este „veriga lipsă” a evoluţiei omului pe această planetă.

Stăpânul Sanat Kumara l-a numit pe primul om trezit la conştiinţă Adam, ca un tribut adus stăpânilor venusieni care au aparţinut rasei adamice de pe Venus. La momentul trezirii sale la conştiinţă, corpul lui Adam era androgin. Era o fiinţă cu două părţi, având atât componente masculine, cât şi feminine, perfect echilibrate cu corpul său material. Pentru a uşura producerea de urmaşi, Sanat Kumara a schimbat polarizarea lui Adam, de la androgin la bărbat. Astfel a fost creată Eva, care a devenit partenera lui Adam.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu