Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Extratereştrii nu sunt fiinţe din galaxia noastră sau din alte galaxii, ci creaturi din alte dimensiuni („demoni”)

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDoi cercetători de top din domeniul OZN-urilor din secolul trecut au fost Dr. Josef Allen Hynek şi Jacques Vallée. Dr. Josef Allen Hynek a refuzat prima oară existenţa OZN-urilor, crezând că totul nu este decât un non-sens, dar apoi a început să creadă în asemenea fenomen. Dr. Hynek, dar şi J.Valee au ajuns la aceeaşi concluzie, şi anume că ceea ce oamenii numesc în mod curent „extratereştri” reprezintă de fapt demoni. Aceste fiinţe au anumite proprietăţi fizice, dar, pe de altă parte, pot încălca toate legile fizicii. De aici, rezultă că demonii sunt fiinţe hiperdimensionale.

Un hiperspaţiu este un spaţiu în care există mai mult de 3 dimensiuni. Noi, oamenii, nu trăim în dimensiunea a 3-a, ci cel puţin în a 4-a, căci timpul însuşi are proprietăţi fizice. Einstein a recunoscut acest lucru, atunci când a descoperit relativitatea generală. Există oameni de ştiinţă care cred chiar că am putea trăi în dimensiunea a 10-a! Există două tipuri de persoane care pot percepe hiperspaţiul: copiii mici şi matematicienii cu abilităţi speciale.

Să ne imaginăm, de exemplu, că am fi doar nişte fiinţe bidimensionale care am trăi pe o suprafaţă plană, pe o bucată de hârtie. Dacă cineva (o fiinţă tridimensională) ar trece cu degetul prin hârtie, noi n-am vedea decât un cerc, nu tot degetul, căci nu l-am putea percepe. La fel, dacă o minge ar cădea printr-un univers bidimensional, un observator din lumea bidimensională n-ar vedea altceva decât un punct care s-ar mişca într-un cerc, ar creşte şi apoi ar dispărea imediat. Observatorul respectiv n-ar percepe ce s-ar întâmpla, pentru că nu are viziunea tridimensională.

Există multe îndoieli dacă „extratereştrii” sunt sau nu fiinţe fizice. Problema e următoarea: dacă par a avea un trup, pe de o parte, dar, pe de altă parte, ei se comportă de parcă n-ar avea trup fizic. Iată faptele (privind OZN-urile):

– au fost văzute de o mulţime de martori, identificate pe radar, fotografiate şi au lăsat urme pe Pământ;
– OZN-urile au viteze absolut uimitoare;
– OZN-urile pot întoarce brusc la viteze uluitoare;
– se pot materializa sau dematerializa instantaneu.

Aşa că, în concluzie, n-ar fi exclus ca OZN-urile şi extratereştrii să nu fie altceva decât „demoni” veniţi din hiperspaţiu în lumea noastră. Ei intră în dimensiunea noastră, în anumite condiţii şi în anumite momente. Poate aşa pot fi explicate miile de mărturii ale unor obiecte zburătoare ciudate, dar şi răpirile unor oameni de către extratereştri.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu