„Marina SUA are un program ultrasecret pentru detectarea navelor extraterestre de sub oceane” – spune un expert în OZN-uri

  •  
  •  
  •  
  •  

Un expert în OZN-uri crede că Marina SUA se află în spatele unui program extrem de secret pentru detectarea obiectelor subacvatice neidentificate, cunoscute sub numele de OSN.

Marc D’Antonio, expertul respectiv, a declarat că a văzut odată o „navă extraterestră” care călătorea cu viteze „imposibile”, atunci când se afla într-un submarin al Marinei Militare Americane în partea de nord a Oceanului Atlantic. Marc l-ar fi auzit unul dintre ofițerii navali spunându-i operatorului sonarului să înregistreze obiectul neidentificat, în cadrul programului „Fast Mover”, întrucât călătorea cu câteva sute de noduri (asta ar însemna o viteză de câteva sute de km/h). Submarinele nu pot merge cu o viteză mai mare de 40 de noduri (aproximativ 70 km/h), din cauza rezistenței la apă pe care o întâlnesc.

S-a spus la un moment dat că Rusia ar deţine un submarin capabil să călătorească la peste 200 de noduri, însă se pare că totul este o legendă, întrucât la ora actuală nu există nicio ambarcațiune subacvatică capabilă să călătorească aşa de repede, fiind imposibil pentru oameni să construiască aşa ceva.

Marc D’Antonio este director la „FX Models”, o companie de efecte speciale, care adesea are contracte pentru Marina SUA. Marc a declarat că a făcut un serviciu pentru Marina SUA, care l-a invitat la o călătorie într-un submarin, pe care a acceptat-o. Odată ce a ajuns în submarin, expertul în OZN-uri a stat în stația sonarului, cu operatorul lângă el. La un moment dat, operatorul a strigat „Fast mover”, care, în limba engleză înseamnă „obiect/persoană care se mişcă rapid”. Apoi, ofiţerul de serviciu i-a cerut operatorului să-i spună cât de repede călătorea obiectul misterios, iar răspunsul a fost „câteva sute de noduri”.

Patru ani mai târziu, Marc a întrebat un oficial de la Marina Militară SUA despre programul „Fast Mover”, dar acesta i-a răspuns că nu poate vorbi despre aşa ceva. Aceast lucru ar fi o confirmare a existenței programului.

Marc a spus că a ajuns să-și dea seama că OSN-urile erau un lucru obişnuit pentru oficialii militari, iar Marina SUA ar avea un program care le înregistrează și le determină viteza la care călătoresc.Cine ştie câte secrete ne sunt ascunse…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu