Nimeni nu mai poate nega! Această filmare NASA e mult prea clară! Un disc auriu extraterestru a fost filmat pe Lună în timpul misiunii Apollo 15!


OZN pe Luna 1Eu nu cred că omul a ajuns pe Lună şi cred că toate misiunile Apollo ale NASA de la sfârşitul anilor 60 şi începutul anilor 70 au fost falsificate. Dar, haideţi să presupunem prin absurd că ele ar fi fost autentice şi că omul ar fi ajuns cu adevărat pe Lună. Atunci, avem o problemă, pentru că cel puţin într-o filmare NASA din timpul misiunii Apollo 15 se poate observa un OZN pe Lună! Sau au uitat cei de la Hollywood-ului OZN-ul de decor în studiourile de filmare?

Misiunea Apollo 15 s-a desfăşurat între 26 iulie 1971 şi 7 august 1971. Atunci, NASA a numit-o cea mai de succes misiune spaţială cu echipaj uman pe Lună. Conform Wikipediei, aceasta a fost prima din ceea ce s-au numit „J missions”, sejururi de lungă durată pe Lună cu o concentrare mai mare pe știință decât ar fi fost posibil în misiunile anterioare. De asemenea a fost prima misiune în care a fost folosit Vehiculul Lunar Rover. Comandantul David Scott și pilotul Modulului Lunar James Irwin au petrecut trei zile pe lună și un total de 18 ½ ore în afara navei spațiale lunare privind activitatea extra-vehiculare.

O parte din filmările misiunii Apollo 15 se găsesc pe site-ul NASA AICI. Utilizatorul „Paranormal Crucible” de pe canalul de YouTube a descoperit însă o anomalie într-una din filmările NASA. În timp ce camera de filmat se mişcă dintr-o parte în alta, pur şi simplu se observă un disc extraterestru pe suprafaţa Lunii. Discul misterios pare a fi de culoare aurie, dar nu-i exclus să fie şi alb. Filmarea a fost realizată de astronautul Jim Irwin.

A uitat NASA pe serverele sale această secvenţă compromiţătoare? Posibil. Însă acum e prea târziu ca ea să mai fie scoasă, iar publicul deja a mai aflat unul din secretele ascunse de atâta timp…

 


Lasă un comentariu