Un extraterestru înfiorător a fost găsit în celebra pictură Mona Lisa! A fost genialul Leonardo da Vinci o fiinţă de pe altă planetă?


Mona LisaÎn anul 2013, scriam acest articol (Wow! Imagini ascunse şi misterioase în tabloul “Mona Lisa” al lui Leonardo da Vinci! Ce-a vrut maestrul să ne transmită?) despre nişte imagini ascunse şi misterioase care s-au găsit în celebra operă „Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci. Povestea este următoarea: un utilizator a luat cel mai celebru tablou de-al lui Leonardo da Vinci (poate şi din lume), Mona Lisa, şi, cu ajutorul unui progrămel grafic, l-a inversat şi i-a aplicat fenomenul de oglindă (“mirroring” în limba engleză). Iar rezultatul a fost incredibil. S-au obţinut noi imagini uluitoare, care par să fi fost ascunse de pictorul genial (se ştie că lui Da Vinci îi plăcea enorm să ascundă lucruri… era un maestru al deghizărilor). Astfel, s-au descoperit ascunse nişte structuri cu un design incredibil, dar şi nişte chipuri extrem de ciudate. La un moment dat se observă un chip uriaş, monstruos, întunecat; i se vede trupul, de la umeri în sus, gura, nasul şi ochii întunecaţi. Iar deasupra ochilor, se pare că se ivesc nişte coarne.

Acelaşi utilizator YouTube, „Paranormal Crucible” (cel despre care am mai vorbit în articolul anterior, despre OZN-ul de pe Lună) a reluat această descoperire iniţială a mărit grafica, a prelucrat-o şi i-a rezultat pur şi simplu un extraterestru, aşa cum apare el reprezentat de mai mulţi martori în zilele noastre! Incredibil, nu?

Rezultatul acestor transformări grafice succesive îl puteţi vedea mai jos (am făcut eu mai multe capturi de pe videoclipul original):

Mona Lisa 1

Mona Lisa 2

Mona Lisa 3

Mona Lisa 4

Mulți teologi cred că maestrul Leonardo Da Vinci a ascuns în mod deliberat coduri secrete și mesaje subliminale în cea mai mare a operei sale. Dacă acest lucru este adevărat, atunci rezonabil de a presupune că Da Vinci a pictat Mona Lisa cu scopul de a ascunde fapte istorice și religioase importante privind prezența extraterestră și implicarea extratereştrilor în Biserica Romano-Catolică.

Ţinând cont de toate aceste lucruri, n-ar fi exclus ca Leonardo Da Vinci să fi avut chiar o origine extraterestră. El arată toate semnele: capacitate intelectuala foarte mare (mult deasupra oamenilor) şi o putere de creație extraordinară. A nu se uita câte invenţii a realizat acest geniu şi le-a pus pe hârtie, cu multe secole înainte ca ele să fie puse în practică de oameni!

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO