Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Piticii şi omuleţii misterioşi există!

133

pitic95Reverendul Sabine Baring-Gould (1834-1924), istoric şi folclorist din epoca victoriană, a scris că, „pe când aveam vreo patru ani şi călătoream cu caleaşca împreună cu părinţii, am văzut cete de pitici, înalţi de vreo două picioare: unii râdeau, alţii se căzneau să se caţere pe hamuri ca să urce pe cai.” Părinţii lui nu au băgat de seamă nimic.

Baring-Gould a menţionat o întâmplare şi cu soţia sa, când aceasta avea 15 ani şi mergea pe o potecă din Yorkshire. Pe drum, „ea a întâlnit un omuleţ verde, perfect proporţionat la trup, care a privit-o cu ochii săi pătrunzători, ca nişte mărgele negre sclipitoare. Fata s-a speriat tare şi a fugit acasă.”

Se pare că întâmplările cu făpturile miraculoase se petrec în familie. Unul din fii lui Baring-Gould se dusese în grădină să culeagă nişte mazăre (aşa le-a povestit el ulterior părinţilor), când – deodată -a zărit „un omuleţ cu o cuşmă roşie pe cap, hăinuţă verde şi pantaloni scurţi cafenii. O barbă căruntă îi împodobea faţa palidă, bătrânicioasă, iar ochii îi erau negri cum sunt cărbunii. Omuleţul l-a privit atât de aspru încât băiatul a rupt-o la fugă”.

Orgoni Crystal