Un bărbat aproape mort din cauza Covid-ului, îşi aminteşte că a văzut o scară albă, care se înălţa spre cer, atunci când s-a aflat în „lumea de dincolo”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ceea ce se întâmplă atunci când murim rămâne poate cea mai mare întrebare fără răspuns a omenirii; totuși, există unii care rămân convinși că au văzut ceea ce se întâmplă dincolo de moarte.

Randy Shiefer este unul dintre oamenii care au prezentat detalii despre o experiență din apropierea morţii, pe care el a avut-o după ce a contractat Covid-19 în timpul pandemiei. Shiefer făcuse pneumonie și starea sa medicală se deteriora rapid, aşa că medicii au luat decizia de a-l plasa într-o comă indusă artificial.

În acest timp, el a descris că a simțit „trezirea conștiinței sale” și și-a amintit că se mișca de-a lungul unui tunel, în care se găsea o „lumină frumoasă, caldă și iubitoare”.

„Îmi amintesc că, deodată, m-am uitat peste umărul meu și am văzut o scară mare și frumoasă, albă, care se înălța spre cer”, a spus el. „Și am spus, dacă pot ajunge pe scara aceea, poate că mă va găsi cineva”.

Bărbatul a urcat pe scări până când cineva a strigat „Acolo e Randy!” și l-a prins. „Când m-a scos de pe acele scări, îmi amintesc că totul s-a întunecat, întorcându-mă în mica mea lume întunecată”, a spus el.

Ar putea această experiență să fi fost un produs al substanțelor chimice din creierul lui sau a mers într-adevăr într-un alt loc, pentru o scurtă perioadă de timp, înainte de a se întoarce în lumea celor vii?

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): npr.org

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock