Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Misterul „Triunghiului Bermudelor” este ascuns în spaţiul cosmic! Iar totul are legătură cu centura de radiaţii Van Allen…


triunghiul bermudelorCunoscut, de asemenea, şi sub numele de „Triunghiul Diavolului”, Triunghiul Bermudelor reprezintă o regiune în partea de vest a Oceanului Atlantic, fiind definită de punctele din Bermuda, Florida şi Puerto Rico. Acesta se întinde pe mai mult de 1.500 de km, pe orice parte a triunghiului. Marina SUA nu recunoaşte existenţa acestui loc misterios, numai că Triunghiul Bermudelor este plin de povești incredibile supranaturale. În secolul trecut, Triunghiul Bermudelor este de vină pentru dispariţia a sute de nave și avioane.

În zilele noastre, un proiect științific condus de experți italieni vrea să explice misterul din spatele acestei zone misterioase. Potrivit cercetătorilor italieni, cauza reală a anomaliei cunoscută sub numele de Triunghiul Bermudelor se află în spațiul cosmic. Echipa de oameni de ştiinţă de la Institutul Naţional de Astrofizică de la Bologna (Italia), condusă de Ricardo Campana, este pregătită să monitorizeze și să măsoare în mod regulat regiunea misterioasă din Oceanul Atlantic.

Potrivit multor pasionaţi de paranormal, Triunghiul Bermudelor este unul dintre cele mai mari zone anormale de pe planeta Pământ, și, în timp ce mai mulți oameni cred că Triunghiul Bermudelor este situat doar la suprafaţa apei, puţini știu că regiunea sa anormală se extinde cu sute de kilometri în atmosfera Pământului. Chiar şi astronauţii și piloții din întreaga lume au vorbit despre Triunghiul Bermudelor, observând diverse flash-uri, atunci când zburau deasupra zonei, momente în care instrumente de zbor electronice păreau a se defecta.

Măsurători anterioare prin satelit au fost în măsură să demonstreze că centura Van Allen, centura de radiații ce are un strat de particule energetice încărcate şi care înconjoară Pământul, este situată mai aproape de suprafața planetei noastre tocmai deasupra regiunii din Triunghiul Bermudelor. Oamenii de ştiinţă speculează că apropierea centurii Van Allen de Triunghiul Bermudelor ar putea fi cauza a numeroaselor dispariții de nave și avioane din zonă, precum și a fenomenelor meteorologice misterioase.


Lasă un comentariu