Un râu din Siberia s-a transformat brusc şi misterios în roşu! Vântul solar împrăştie oxidul de fier pe Pământ de pe Nibiru, planetă aflată din ce în ce mai aproape de noi?


rau-rosu-siberiaMai ţineţi minte ştirile de anii trecuţi despre cum o mulţime de ape din întreaga lume se transformau în roşu peste noapte? Ca de exemplu, articolul acesta din 2012, despre un fluviu uriaş din China, Yangtze, care s-a transformat în roşu: Yangtze, cel de-al treilea fluviu din lume, s-a transformat în roşu, asemenea sângelui! Apocalipsa lui Ioan pare că se împlineşte…

Ei bine, se pare că fenomenul a revenit în forţă zilele acestea. Astfel, conform unui articol de pe npr.org, un râu din îndepărtata Siberie a capătat culoarea sângelui roşu. Citez din articol:

Rușii au publicat mai multe fotografii pe social media cu privire la un râu din Siberia, care s-a transformat brusc și misterios, având o culoare roşie sângerie. Autoritățile ruse încearcă să determine cauza schimbării culorii râului Daldykan, situat deasupra cercului polar și care curge prin orașul minier Norilsk.

National Geographic spune că două teorii majore ar putea explica schimbarea. Prima ar fi că acest roşu ar proveni din cantitatea mare de fier, care apare în mod natural în sol, în acea regiune. A doua se referă la o posibilă scurgere chimică. Ministerul rus al Resurselor Naturale și Mediului a declarat că suspectează o scurgere în conducta ce aparţine unei fabrici locale din zonă, producătoare de nichel și paladiu.

P.S. Anii trecuţi au apărut o mulţime de fenomene „naturale” în întreaga lume, în care a apărut culoarea roşie. Amintesc doar câteva dintre ele:
* în Kazahstan a nins roz (Incredibil! În Kazahstan, zăpada este de culoare roz! Ploi roşii, ape roşii…ce se întâmplă pe planeta asta? Ne invadează oxidul de fier de pe planeta Nibiru!?);
* în India a plouat cu sânge (“În India plouă cu “sânge”: cercetătorii spun că e vorba de creaturi extraterestre. Şi Nostradamus vorbeşte de “ploaia de sânge”).
* în Olanda un canal de apă s-a înroşit brusc (În Olanda un canal s-a înroşit deodată! În Texas a apărut un bizar nor roşiatic, asemenea unui “vortex orizontal”! Se întâmplă ceva pe planetă?).

Toate acestea sunt doar fenomene „naturale”, doar simple „accidente”? Sau, aşa cum spuneam acum câţiva ani, culoarea roşie are legătură cu planeta Nibiru? Se spune că aceasta este de culoare roşie, întrucât pe ea se găsesc cantităţi mari de oxid de fier. Planeta Nibiru s-ar fi putut apropia mult de Pământ, aşa că vântul solar a împrăştiat oxidul de fier de pe Nibiru în sistemul nostru solar, ajungând şi pe atmosfera Pământului, iar de aici el înroşeşte ploile, ninsorile sau apele de pe planetă.


Lasă un comentariu