Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un doctor povesteşte întâlnirea sa cu un „om în negru”: părea a fi un robot, cu puteri magice incredibile!

  •  
  •  
  •  
  •  

oameni-in-negruAşa-zişii “oameni în negru” (“Men In Black”) se presupune că ar fi angajaţi ai structurilor guvernamentale, roboţi sau chiar extratereştri, având rolul de a ascunde adevărul despre existenţa extratereştrilor pe Pământ. Oamenii în negru au căpătat şi mai mare notorietate după apariţia filmului “Men in Black” (1997), în care joacă celebrii actori Will Smith şi Tommy Lee Jones. Un articol mai cuprinzător despre acest subiect, găsiți în articolul meu din 2008: “Există oameni în negru?”

Haideţi să vă spun povestea din 1976, a unui medic de familie respectabil din Maine (SUA), Dr. Herbert Hopkins. Acest doctor era pasionat şi de paranormal, aşa că în timpul liber s-a apucat de cercetat un incident OZN. La un moment dat, doctorul a primit un apel telefonic de la un aşa-zis grup de studierea OZN-urilor, pentru a discuta despre cercetările sale.

Ceva mai târziu, la casa doctorului cineva a bătut la uşă; acolo se afla un „om în negru”. Era îmbrăcat tot în haine negre, cu excepţia cămăşii albe. Ciudat, bărbatul misterios avea un ruj roşu pe buze, dar care, în timpul convorbirii sale cu doctorul, a relevat nişte buze total anormale, formând o fantă perfect dreaptă.

La sfârșitul conversației lor, omul în negru i-a cerut dr. Hopkins să pună o monedă în mâna sa. Străinul misterios, a luat moneda de cupru, iar în mâna sa moneda s-a transformat în argintie, apoi în albastră, iar ulterior a început să se dematerializeze, până a dispărut de tot. E clar faptul că „omul în negru” a vrut să-i demonstreze în faţa doctorului puterea sa. La sfârșitul acestui spectacol de magie, „omul în negru” i-a ordonat Dr. Hopkins să distrugă toate cercetările sale privind OZN-urile.

Dr. Hopkins a remarcat faptul că străinul misterios vorbea într-un mod robotizat, monoton, lipsit de sentimente. La final, când să plece, „omul în negru” părea a fi nesigur şi vlăguit. El i-a spus doctorului că energia sa coboară şi că trebuie să plece imediat. „Omul în negru” a avut dificultăți să coboare treptele exterioare ale casei. V-aţi fi aşteptat ca „omul în negru” să urce într-o maşină neagră şi să plece. Nu s-a întâmplat aşa! Dr. Hopkins a povestit că „omul în negru” a intrat într-o „lumină strălucitoare” şi a dispărut…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu