Adam din Biblie a fost primul copil făcut în eprubetă de inginerii extratereştri? La fel şi Noe?


Extratereștrii veniți pe Pământ au fost numiți „uriași, nefilimi“, de la cuvântul ebraic „Nephal” care semnifică „a cădea“, deci „cei care au coborât din cer“. Ei mai sunt denumiți și anunnaki, denumire care se trage din cuvântul Anu, conducătorul Planetei Nibiru de pe care au venit pe Pământ extratereștrii, aşa cum consideră unii cercetători în domeniu.

Foarte interesant e faptul că în „Cartea lui Enoh” (lucrarea apocrifă neinclusă în Biblie) se spune următorul fragment: „Lui Lameh, fiul lui Matusalem, se naște băiatul pe care îl va numi Noe dar spre surpriza generală el avea pielea albă ca zăpada și roză ca un trandafir”. Părul lui Noe era lung și alb ca lâna, iar când a deschis ochii, aceștia au iradiat o lumină strălucitoare, ca strălucirea Soarelui. De aici, se deduce că Noe era un copil deosebit, poate unul obţinut prin inginerie genetică.

În “Sulul lui Lameh” avem o dramatică relatare a Potopului lui Noe. Iar aici găsim un amănunt inedit: Noe, fiul lui Lameh, strănepotul profetului Enoh, se deosebea de ceilalți oameni, semănând cu “Fiii Cerului”. Ceea ce se verifică încă o dată ipoteza de mai sus.

Atunci când în „Cartea lui Enoh” se spune că „Dumnezeu este pe cale să facă o nouă lucrare pe pământ”, această lucrare se referă la Potopul ce urma să apară ca pedeapsă pentru îngerii nelegiuiți, dar şi nașterea lui Noe și a descendenților săi, prin inginerie genetică.

Cercetătorul Zaharia Sitchin scrie în cartea „Genesis Revisted” în 1990 că într-un text sumerian mai vechi cu 1000 de ani decât Biblia se vorbește de Anunnaki, ceea ce în sumeriană înseamnă cei care au venit din cer; aceștia ar fi venit de pe planeta Nibiru, o planetă îndepărtată care ar fi creat omul prin amestecul unor elemente divine cu altele pământești. Aceasta s-a întâmplat cu 35.000 de ani în urmă. Sitchin crede că Adam ar fi fost primul „copil eprubetă“. In cartea sa „A 12-a planetă”, Sitchin reproduce un desen de pe un sigiliu sumerian în care apar niște zeități, un copil și mai multe vase; el crede că acest desen se referă la primul copil născut „in vitro”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO