Renumitul fizician dr. Michio Kaku crede că am putea fi atacaţi de o rasă extraterestră avansată şi ostilă! 2016 o să fie anul „dezvăluirii” extratereştrilor, că aşa doreşte Oculta Mondială!


extraterestrii atacaExtratereştrii care sunt mai avansaţi decât noi cu 1 milion de ani ar distruge omenirea în câteva secunde dacă ar invada planeta, avertizează un expert. Uitaţi de scenariile hollywoodiene conform cărora omenirea s-ar lupta şi ar învinge o amenințare extraterestră; extratereştrii ne-ar distruge cu ușurință.

Asta e teoria omului de știință de top Dr. Michio Kaku, care consideră că ar putea exista viață inteligentă pe planete care încă n-au fost descoperite. Dr. Kaku, care este consultant pentru seria Curiosity al lui Discovery Channel, pretinde că chiar dacă există alte ființe în Univers, ele s-ar putea să nu ne deranjeze.

Dr. Kaku a discutat, în cadrul unui interviu pentru Fox News, ce se va întâmpla în cazul în care extratereștrii ar ataca Pământul. Dr. Kaku a spus: „Ce se întâmplă dacă ne întâlnim cu o civilizație ostilă, avansată în spațiu? Hollywood-ul greșeşte, pentru că presupune că extratereştrii ar fi doar cu 100 de ani mai avansaţi decât noi și numai dacă am avea o armă secretă i-am putea învinge pe extratereştri. Fie extratereștrii nu ne deranjează, pentru că suntem pur și simplu prea primitivi pentru ei, fie ne vor invada, dar, în cazul acesta va fi ca puiul de căprioară Bambi vs. monstrul Godzilla. Ei ar putea fi cu un milion de ani mai avansaţi decât noi. Gândiţi-vă că Universul are 13,7 miliarde de ani vechime. Ei ar putea avea arme, pe care noi nici nu le-am putea concepe”.

Dr Michio Kaku consideră că singurul mod de a ne apăra planeta ar fi acela de a învăța și a ne adapta tehnologiei lor. El a adăugat: „Uitaţi-vă la modul în care barbarii i-au învins în cele din urmă pe romani. Barbarii n-au avut vreo armă secretă cu care i-au învins pe romani; ei pur şi simplu au învățat tehnologia romanilor”. Omul de ştiinţă mai consideră că marea majoritate a civilizaţiilor extraterestre avansate sunt paşnice, dar, în cazul în care ne-am confrunta cu o civilizaţie ostilă, cu un inamic comun din spaţiul cosmic, oamenii de pe Pământ trebuie să se unească. Dr. Kaku mai crede că anul 2016 va fi anul în care marile puteri ale lumii vor face dezvăluiri despre realitatea extratereştrilor.

Sursa: Daily Star

Din toate declaraţiile dr. Kaku despre extratereştri, ultimele două fraze mi s-au părut cele mai interesante. În primul rând, ideea că omenirea trebuie să se unească în faţa unui inamic comun, mi-aduce aminte de Ronald Reagan, fostul preşedinte american, care spune exact acelaşi lucru într-un discurs din anii 80: “Poate că avem nevoie de o ameninţare globală de afară. Câteodată, mă întreb cât de repede diferenţele noastre la nivel global ar dispărea dacă ne-am confrunta cu o ameninţare extraterestră, din afara lumii acesteia.” Iar aici intervine din nou Oculta Mondială: trebuie să se creeze o ameninţare extraterestră inventată la adresa Pământului, pentru a se putea instala o guvernare mondială şi totalitară.

În al doilea rând, Kaku mai spune că anul 2016 va fi anul în care marile puteri ale lumii vor dezvălui despre realitatea extratereştrilor. Deja a început-o CIA, aşa cum spuneam într-un articol de acum câteva zile: O mişcare uluitoare: CIA a publicat pe Internet “dosarele X” pe care le deţine despre OZN-uri şi extratereştri! Ar trebui să ne surprindă lucrul acesta? Probabil că acesta este planul lor: să fim ameninţaţi de pericolul acestor extratereştri ostili, ce vin din spaţiul cosmic… O să mai auziţi multe declaraţii pe tema aceasta în perioada următoare!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock