Uau, ce descoperire! Utilizând un telescop cu lentile concave speciale, cercetătorii au observat entităţi invizibile ochiului uman! Ce sunt acestea!?


entitati invizibileUtilizând noi tipuri de lentile, oamenii de ştiinţă spun că pot observa acum „entități” sau „anomalii”, atât în ​​spațiul cosmic, cât şi în mediul nostru terestru. Potrivit cercetătorilor de la Thunder Energies Corp., aceste entități sunt detectate în mare parte în jurul instalațiilor militare și siturilor industriale.

Citez de pe b-tv.com:

Thunder Energies Corp. a detectat recent entități invizibile în mediul nostru terestru, cu ajutorul telescopului revoluţionar Santilli, dotat cu lentile concave.

Thunder Energies Corporation a mai prezentat anterior confirmări ale existenței aparente a galaxiilor antimaterie, a asteroizilor antimaterie şi a razelor cosmice antimaterie, detectate în testele precedente. În această știre de ultimă oră, Thunder Energies prezintă dovezi ale existenței entităților terestre invizibile.

„Aceasta este o descoperire interesantă. Noi nu știm ce sunt aceste entități; ele sunt complet invizibile pentru ochii noștri, pentru binoclurile noastre sau pentru telescoapele tradiționale, dar aceste obiecte sunt pe deplin vizibile în camerele video atașate telescopului nostru Santilli”, a declarat dr. Ruggero Santilli, preşedintele lui Thunder Energies Corp.

Informaţii tehnice pot fi obținute de la lucrarea ştiinţifică a lui RM Santilli: „Detectarea aparentă, prin noi telescoape cu lentile concave, a entităţilor invizibile terestre”, pe care o puteţi citi în format .pdf AICI.


Lasă un comentariu