„Jur că l-am văzut! Era după copac… se holba la mine!” Aflaţi ce creatură terifiantă văzu o tânără femeie! Semăna cu personajul „Gollum” din „Stăpânul inelelor”!

3.227 vizualizari

EGollumvenimentul acesta a avut loc în urmă cu mai bine de un an. Din motive personale, protagonista a dorit să își păstreze identitatea secretă, aşa că ne vom referi la ea ca „Patricia”. Locul unde s-a întâmplat evenimentul: Merlo, Provincia Buenos Aires (Argentina). Data: Vineri, 01/03/2013. Ora aproximativă: 17:15.

Atunci, Patricia, o femeie în vârstă de 27 de ani, se afla în bucătăria casei sale. Era cam 5 şi un sfert, tocmai finalizase nişte treburi şi lua o mică pauză. Bucătărie Patriciei are o fereastră, care are ca vedere mai mulţi copaci aflaţi în casele vecine. Dar, cel mai proeminent este un arbore de avocado, situat în curtea din spate a unei proprietăți vecine. Femeia se uita la acest arbore, atunci când ceva i-a atras atenția.

Conform celor spuse de ea, Patricia a văzut „un om mic care mă privea” printre ramurile și frunzele pomului. „Entitatea” în cauză era într-o poziție ghemuită și o privea fix pe femeie. Alarmată, Patricia a fugit și l-a chemat pe soțul ei, care se afla în altă parte a casei, pentru a-i arăta ceea ce se află în copac. Când soțul ei ajunse în bucătărie și privi pe fereastră, nu văzu nimic neobișnuit. El a încercat să o calmeze, deşi soţia îi tot repeta: „Jur că l-am văzut! Era după copac… se holba la mine!”

Câteva ore mai târziu, femeia s-a dus la un investigator al fenomenelor paranormale, pentru a-i descris cât mai amănunţit cum arăta acest om. Patricia crede că această creatură semăna foarte bine cu personajul „Gollum” din „Stăpânul inelelor”. „Omuleţul” nu avea mai mult de un metru, era foarte subțire, nu avea păr, ochii îi erau albicioşi şi stătea „înghesuit” între ramurile arborelui de avocado.

Patricia era foarte sigură de ceea ce a văzut. Investigatorul are încredere în ea, pentru că o cunoaşte de mulți ani. Patricia este o persoană fără interes în fenomenul OZN sau în alte „evenimente ciudate”, nefiind predispusă să fabuleze. Curios e faptul că în următoarele luni de la aceste eveniment, unul dintre locuitorii din casa cu arborele de avocado (unde se afla creatura) a contractat o boală gravă, iar câteva săptămâni mai târziu, în 2014, acea persoană s-ar fi sinucis din cauza acestei maladii.

Sursa: Alternativaovni.blogspot.ar