Sirenele sunt umanoizi misterioşi şi foarte avansaţi? Iată câteva filmări şocante…


Lumea așa cum o cunoaștem este plină de poveşti şi legende despre creaturi supranaturale antice. Oriunde te uiți, civilizația a avut propria sa reprezentare a monștrilor și a creaturi neidentificabile care au cutreierat lumea.

Iar în acest articol, puteţi vedea un videoclip extraordinar ce conţine mai multe filmări, care ar putea demonstra existenţa sirenelor. Sirenele, acestea sunt ființe feminine supranaturale, par să îi fi fascinat pe călătorii mărilor. Sirenele au fost reprezentate în diverse moduri – de la creaturi malefice seducătoare, şi până la femei frumoase și elegante ale mării. În mitologia greacă, sirenele erau creaturi periculoase care ispiteau marinarii. Sirenele apar în „Odiseea” lui Homer, scrisă în jurul secolului al VII-lea î.Hr., unde apariţia lor seducătoare îi puteau ucide pe călătorii de pe mare.

Cea mai faimoasă observare documentată a unei sirene reale a fost făcută de Cristofor Columb. La 9 ianuarie 1493, el a scris în jurnalul său de bord că a asistat la ceva magic ce nu mai văzuse până atunci. În largul coastei Africii, Columb a fost martor la trei sirene care s-au ridicat deasupra suprafeței mării. Ele nu erau la fel de frumoase şi magice, ci mai simple și mai asemănătoare cu peștii, având fețe umane.

Însă, şi în zilele noastre au fost raportate observații ale sirenelor pe tot globul, chiar făcându-se filmuleţe cu posibila prezenţă a lor. Sunt unii care cred că sirenele sunt de fapt oameni care au evoluat în apă și nu pe uscat, dar acest lucru trebuie să fie dovedit. Ar putea fi sirenele fiinţe umanoide care trăiesc prea adânc sub apă pentru ca noi să le observăm? Priviţi videoclipul de mai jos şi trageţi singuri concluziile…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO