Teorie năucitoare: farfuriile zburătoare şi „extratereştrii” vin din interiorul Pământului, de la o civilizaţie avansată care se ascunde de guvernele lumii


Există informaţii şi teorii care cred că în interiorul Pământului nostru ar exista civilizaţii avansate. Totuşi, un scriitor american, pe nume Theodore Fitch, în cartea sa “Paradisul din interiorul Pământului” scria următoarele: “Cei care scriu cărţi despre farfuriile zburătoare cred că acestea vin de pe alte planete. Dar cum ar fi posibil? Planetele sunt prea depărtate. Călătorind cu viteze extraordinare, ar fi necesară o viaţă de om pentru o asemenea călătorie!”

El mai spune: “Extratereştrii care vin la noi în farfurii zburătoare, care pozează în vizitatori de pe alte planete, sunt, în realitate, membrii unei civilizaţii avansate din interiorul gol al Pământului, care au motive importante să ţină secret locul de origine, pentru care motiv şi întreţin intenţionat credinţa falsă că ar veni de pe alte planete. Ei consideră acest lucru o simplă minciună, destinată să împiedice guvernele militariste să afle că pe partea cealaltă a scoarţei terestre există o civilizaţie avansată, ale cărei realizări ştiinţifice le depăşesc cu mult pe ale noastre şi la care se ajunge prin deschiderile polare”.

Conform tradiţiilor ruse, mongole, iraniene, etiopiene, mexicane, peruviene etc., în interiorul Pământului există, o ţară ascunsă, extrem de populată, fiind organizată într-o societate bine structurată. Iar această ţară s-ar numi Agartha…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock