Navele galactice ale extratereştrilor se alimentează cu energie solară, iar membrii echipajelor comunică între ei telepatic

  •  
  •  
  •  
  •  

Acum mai bine de un an de zile am primit prin poştă cartea lui Rabolu „Hercolubus or Red Planet” (adică „Hercolubus sau Planeta roşie”). Din ea am extras câteva fragmente pe care le-am tradus, vorbind despre venusieni (https://www.lovendal.ro/wp52/cum-arata-venusienii-pamantenii-fata-de-venusieni-arata-ca-niste-gorile/), marţieni (https://www.lovendal.ro/wp52/ce-sunt-martienii-fiinte-razboinice-care-lupta-impotriva-raului/) şi Hercolubus (https://www.lovendal.ro/wp52/hercolubus-planeta-x-e-de-fapt-steaua-lui-barnard-si-se-indreapta-spre-noi/). În acest articol, din aceeaşi carte, voi traduce un fragment despre cum arată navele spaţiale de origine extraterestră, în viziunea lui Rabolu:

Oamenii de ştiinţă ignoră sau pun la îndoială existenţa navelor spaţiale interplanetare şi intergalactice. Acestea se mişcă cu energie solară. Ele sunt realizate dintr-un material ce nu se găseşte pe Pământ şi care este rezistent la gloanţe şi la alte arme. Navele sunt făcute dintr-o singură bucată neavând îmbinături sau nituiri. Ele prezintă două tuburi orizontale dintr-un material luminos, asemănător aluminiului, dar, aşa cum am spus mai sus, ce nu se găseşte pe această planetă.

Nu toate navele sunt rotunde; există şi o formă îngustă şi lunguiaţă, ce se aseamănă unui trabuc şi care poate transporta sute de oameni. Echipajele acestor nave comunică între ei telepatic, neavând nevoie de telefoane, televizoare sau ceva asemănător. (…)

Vă spun toate aceste lucruri deoarece trebuie să ştiţi adevărul odată pentru totdeauna: noi nu suntem, singurii locuitori ale sistemului solar şi ale galaxiei noastre. De fapt, noi suntem cei mai inferiori. Iar umanitatea, prin atrocităţile comise de-a lungul timpului, şi-a dovedit „calităţile”.

P.S. De ce nu-l prea cred eu pe acest autor? Pentru că e puţin ridicol. Dacă navele extratereştrilor se alimentează cu energie solară, ce se întâmplă cu ele atunci când se află în afara unui sistem solar? Cu ce energie se mai alimentează? Cu cea a unei stele aflată la miliarde de kilometri distanţă? M-aş îndoi…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu