Două orașe din Mexic sunt protejate de o bază extraterestră din apropiere!? Așa cred localnicii…


Mexicul este de multă vreme un punct fierbinte pentru observarea OZN-urilor/extratereștrilor, capitala sa – Mexico City – fiind în centrul unui val de observații de această natură de la începutul anilor 1990. Chiar și astăzi, părți din Mexic găzduiește o comunitate înfloritoare de credincioși în ufologie, și poate nicăieri acest lucru nu este mai evident decât în ​​orașele Madero și Tampico.

De ani de zile, mulți localnici cred că locuințele lor au fost protejate de uragane și alte evenimente meteorologice extreme de o bază extraterestră situată la câțiva kilometri de plaja Miramar.

Ceea ce este ciudat este că această zonă pare să fie cu adevărat protejată de vremea ”rea”. Recenta furtună tropicală Karl, de exemplu, s-a îndepărtat brusc de la țărm și a ocolit zona ​cu totul și acesta nu este doar un incident izolat. Mulți cred că posibila bază extraterestră – numită ”Amupac” – îi protejează pe localnici de circa 50 de ani (ambele orașe au fost devastate de uragane în 1955 și 1966).

Acest aspect al culturii locale a făcut din regiune un punct fierbinte turistic, cu multe magazine și tarabe care vând mărfuri cu tematică extraterestră. Au existat, de asemenea, o serie de observații de OZN în zonă de-a lungul deceniilor.

Deși este imposibil să se afirme că ”baza extraterestră” protejează populația locală, cu siguranță există ceva intrigant în întreaga afacere.

Sursa (traducerea și adaptarea proprie): vice.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock