Piatra celestă a comandantului Moore… dovada care demonstra existenţa extratereştrilor a fost furată de CIA!


piatra din cerÎn seara zilei de 19 iulie 1952, operatorii de radar ai aeroportului naţional Washington au depistat tinte stranii în cadrul sferelor lor de acţiune. Aceştia şi-au dat seama curând că oraşul-capitală al ţării fusese invadat de un escadron de OZN-uri. Armata a ordonat avioanelor turboreactoare să intercepteze şi a organizat o secretizare naţională.

A doua zi, dimineaţa devreme, un om care se îngrijea de domeniul comandantului Alvin E. Moore, în apropiere de Hemdon, a observat ceva foarte ciudat: crengile copacilor fuseseră rupte, iar apoi a văzut o gaură largă din care emana un miros sulfuros. Omul a fugit să îşi găsească patronul, care nu plecase încă la Departamentul de Informaţii Tehnice din cadrul Biroului de Aeronautică din Washington, unde era şef de divizie. Îngrijitorul şi comandantul Moore au extras cu grijă un obiect încă cald si vizibil fabricat. Ofiţerul naval de şcoală veche a fluierat realizând că obiectul nu putea fi un meteorit şi că era fără doar şi poate un obiect fabricat, deoarece avea trei părţi prelucrate şi o a patra părea să fie ruptă. În timp ce ducea obiectul înapoi la casa sa, sprânceana i s-a ridicat de curiozitate, fiindcă anii săi de experienţă tehnică în domeniul aeronauticii îi spuneau că obiectul acesta nu provenea de la o navă, într-adevăr, avea impresia că acest lucru era dintr-o altă lume!

Biroul Naţional de Standarde a analizat obiectul denumit de comandantul Moore „piatra celestă” şi a semnalat că nu era de origine naturală. Apoi a înaintat cilindrul proiectului Bluebook, după aceea l-a împrumutat unui ofiţer al serviciului de informaţii canadiene care avea legături cu CIA şi care l-a supus unor analize în cadrul proiectului Magnet al Canadei, condus de regretatul Wilbert Smith. Ambele agenţii şi-au exprimat nedumerirea în privinţa originii obiectului.

Comandantul Alvin E. Moore a depozitat „piatra celestă” în seiful aflat în biroul său, unde o ţinea de când a fost adusă din Canada. După două săptămâni, a deschis seiful şi a descoperit că cilindrul lipsea! Şocat şi consternat, a deplâns dispariţia a ceea ce posibil ar fi fost cea mai importantă descoperire din istoria ştiinţei spaţiale! Ştiind că nimeni cu excepţia sa şi a ofiţerilor de pază nu cunoştea codul seifului, comandantul Moore şi-a dat seama că obiectul fusese confiscat de personalul CIA. Nu a mai văzut piatra vreodată. Două mici mostre pe care Biroul de Standarde le cioplise au rămas în posesia lui, dar acestea au fost luate pe sus într-un uragan.


Lasă un comentariu