„Hat Man” sau „Oamenii-fantomă cu pălărie” – sunt fiinţe anorganice care trăiesc într-o dimensiune paralelă?


„Hat Man” este un fenomen paranormal, în care martorii relatează că au văzut o entitate asemănătoare unei umbre, ce avea o pălărie veche pe ea, o pălărie tipică de detectiv și uneori, chiar şi o pelerină. „Hat Man” se comportă ca o fantomă și este aproape întotdeauna văzut acolo, doar stând în picioare. Această formă poate dispărea pur și simplu până când martorul nu o mai vede și nu are nicio reacție aparentă față de oameni. De exemplu, mulți oameni au raportat că s-au întâlnit cu această entitate, care nu face absolut nimic timp de secunde sau minute, apoi se mișcă puțin și pur și simplu dispare. Acest tip de entitate este uneori văzută ca o fantomă de către cei care studiază acest fenomen. Ea arată ca o fantomă, ca umbra unei persoane care poartă o pălărie în stil vechi.

Spre deosebire de o fantomă, care ar putea avea trăsături faciale vizibile, Hat Man (Omul-fantomă cu Pălărie) este o umbră întunecată în întregime, fără detalii corporale clare. Nu este întotdeauna inofensiv, în unele ocazii vorbindu-se despre „Hat Man” ca fiind o entitate teribilă, martorii raportând că au simțit o groază absolută atunci când l-au văzut.

Mulți au raportat că această entitate se hrănește cu teroarea lor și nu dispare, pur și simplu se retrage în mers, așa cum ar face orice persoană normală. Această umbră are substanță (adică unii au atins-o) și mulți anchetatori paranormali cred că această entitate ar trebui studiată.

În afară de „Oamenii-fantome cu Pălărie”, mai există nişte entităţi foarte asemănătoare, „Oamenii-umbră”. Aceştia sunt cei observaţi prin vederea periferică, fiind fiinţe din dimensiuni paralele, care au fost consemnate de mult timp în istoria omenirii. De fapt, oamenii-umbră sunt ființe anorganice“, care trăiesc într-o dimensiune paralelă și se hrănesc cu descărcările emoționale ale energiei; oamenii-umbră sunt vampiri energetici. Citiţi mai multe în acest articol: Oamenii-umbră există şi reprezintă “fiinţe anorganice” din dimensiuni paralele! Dacă aţi trăit întâmplări cu aceşti oameni-umbră, vă rog să le povestiţi!


Lasă un comentariu