Civilizaţia sumeriană din anul 7.000 î.Hr. ţinea legătura cu navele extraterestre – consideră un ezoterist francez


Conform unui ezoterist francez, pe nume Appel-Guery, care a ţinut o conferinţă publică în anul 1991, civilizaţia sumeriană ne ascunde mai multe secrete. Iată câteva spicuiri:

* Dacă doriţi să vă întoarceţi către origini, trebuie să mergeţi cel puţin dincolo de Biserica ortodoxă şi să reluaţi contactul cu Biserica creştină originară.

* Dacă doriţi să mergeţi şi mai departe, trebuie să treceţi de la Noul Testament la Vechiul Testament. Şi dacă parcurgeţi întregul Vechi Testament, veţi ajunge până la Abraham.

* Dacă studiaţi cine a fost Abraham, veţi afla că el este venit din Sumer şi că toate învăţăturile din Vechiul Testament provin din tradiţii sumeriene ce sunt înscrise în toate elementele ce s-au descoperit în Sumer, în Mesopotamia, şi care datează de 7.000 de ani î.Hr.

* Civilizaţia sumeriană există încă şi acum. Ceea ce a rămas în epoca noastră, pe planul  formal, este un circuit coborât în timp.

* Adevărata civilizaţie sumeriană, adică aceea care este codificată în circuitele Sumerului, se găseşte pe o linie temporală trecut-prezent-viitor, care este în continuitate.

* În epoca noastră, această civilizaţie pământeană şi-a coborât însă nivelul, a pierdut contactul cu extratereştrii, în timp ce pe vremea Sumerului – aşa cum dovedesc piesele arheologice (monedele) descoperite – se realizau contacte cu nave extraterestre.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock