Civilizaţia sumeriană din anul 7.000 î.Hr. ţinea legătura cu navele extraterestre – consideră un ezoterist francez


Conform unui ezoterist francez, pe nume Appel-Guery, care a ţinut o conferinţă publică în anul 1991, civilizaţia sumeriană ne ascunde mai multe secrete. Iată câteva spicuiri:

* Dacă doriţi să vă întoarceţi către origini, trebuie să mergeţi cel puţin dincolo de Biserica ortodoxă şi să reluaţi contactul cu Biserica creştină originară.

* Dacă doriţi să mergeţi şi mai departe, trebuie să treceţi de la Noul Testament la Vechiul Testament. Şi dacă parcurgeţi întregul Vechi Testament, veţi ajunge până la Abraham.

* Dacă studiaţi cine a fost Abraham, veţi afla că el este venit din Sumer şi că toate învăţăturile din Vechiul Testament provin din tradiţii sumeriene ce sunt înscrise în toate elementele ce s-au descoperit în Sumer, în Mesopotamia, şi care datează de 7.000 de ani î.Hr.

* Civilizaţia sumeriană există încă şi acum. Ceea ce a rămas în epoca noastră, pe planul  formal, este un circuit coborât în timp.

* Adevărata civilizaţie sumeriană, adică aceea care este codificată în circuitele Sumerului, se găseşte pe o linie temporală trecut-prezent-viitor, care este în continuitate.

* În epoca noastră, această civilizaţie pământeană şi-a coborât însă nivelul, a pierdut contactul cu extratereştrii, în timp ce pe vremea Sumerului – aşa cum dovedesc piesele arheologice (monedele) descoperite – se realizau contacte cu nave extraterestre.


Lasă un comentariu