Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Cea mai îndepărtată sondă spaţială faţă de Pământ – Voyager 1 – este afectată de extratereştri?


Recent, a apărut știrea conform căreia sonda spaţială NASA Voyager 1 – acum cel mai îndepărtat obiect creat de om din istorie – se confruntă cu probleme tehnice, din cauza sistemului AACS, care pare să nu reflecte ceea ce se întâmplă la bord. Totul de pe sonda spațială pare să funcționeze corect – primește și execută cu succes comenzi, iar antena sa este încă îndreptată înapoi spre Pământ.

Datele de telemetrie, totuși, spun altceva; apar fie generate aleator, fie reflectă o stare invalidă pentru AACS. Așa cum stau lucrurile, Voyager 1 nu pare să fie în niciun pericol imediat, dar totuși NASA va continua să lucreze la această problemă în efortul de a determina ce ar putea merge prost.

Uri Geller (un celebru iluzionist israelian care susținea că o echipă din Armata Americană a ajuns la vizuina lui Saddam Hussein, ca urmare a informaţiilor oferite de el) crede însă că sonda spaţială NASA Voyager 1 este afectată de extratereștri.

„Sonda Voyager 1 a părăsit Pământul în 1977 și se află acum la 14,5 miliarde de mile distanță!” a scris el pe Twitter. „Dar NASA primește acum ceea ce numesc „date imposibile” de la ea. Teoria lor principală = o eroare în sistemul AACS, dar e posibil să fie un semnal controlat? Dacă mă întrebi, da – e vorba de extratereștri!”


Lasă un comentariu