Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Meditaţi, rugaţi-vă sau faceţi o practică spirituală pentru a nu ajunge fantome după moarte

87

blankDe peste tot aflăm că există fantome. Ori că ne uităm la televizor, ori că citim o carte sau ne uităm pe vreun site, avem şanse mari să ni se vorbească despre fantome. Dar există ele cu adevărat? Posibil (un răspuns clar şi definitiv nu am). Dacă există, cine sunt ele? Mulţi ar fi tentaţi să răspundă că fantomele ar fi “sufletele celor decedaţi”. O definiţie simplistă… În acest articol, am făcut o sinteză a marilor curente religioase şi spirituale ale lumii şi iată la ce rezultat am ajuns: fantomele există cu adevărat! Dar…nu toate persoanele care mor devin fantome.

Iată concluziile finale despre fantome:

1) Fantomele reprezintă corpurile subtile ale celor decedaţi şi care trăiesc într-una din cele 7 regiuni ale iadului, dar şi în regiunea Pământului. Nu pot exista fantome care să poată trăi în paradis sau în regiunile pozitive ale Universului.

2) Fantomele se hrănesc cu dorinţele neîmplinite ale trupului din timpul vieţii (alcool, răzbunare etc.);

3) Ce şanse au oamenii să ajungă fantome după moartea lor?

  • să aibă o mulţime de dorinţi egoiste neîmplinite;
  • să aibă o mulţime de defecte (lăcomie, frică, mâinie etc.);
  • să aibă o minte extrem de negativă;
  • să fie extrem de egoişti;
  • să aibă o plăcere imensă să le facă rău altora;
  • să le lipsească practica şi orientarea spirituală.

4) Dar chiar şi persoanele care s-au purtat cum trebuie în viaţă (n-au făcut rău la nimeni, au fost blânde etc.), dar care nu au o practică spirituală puternică, au şanse să devină fantome după moarte. Şia sta pentru că trupul lor subtil este atacat după moarte de “fantomele puternice”, care pot să le controleze. De aceea, e necesar ca în timpul vieţii să practicaţi rugăciuni, meditaţii etc. şi să încercaţi să vă apropiaţi cât mai mult de lumea spirituală şi de Dumnezeu.

5) Cine nu devin fantome?

  • persoanele care în timpul vieţii au avut o practică spirituală intensivă;
  • persoanele fără ego sau cu un ego extrem de redus;
  • cei fără dorinţe “pământeşti” (sex, alcool, alte vicii) şi cei cu puţine defecte.

Asemenea persoane, atunci când mor, vor ajunge în zonele superioare ale Universului, în paradis sa chiar mai departe, neputând fi deloc influenţate chiar de fantomele cele mai puternice.

6) E foarte important ca, după moartea unei persoane apropiate, să ne rugăm intens la Dumnezeu pentru că acea persoană să nu ajungă fantomă. Lucrul acesta chiar poate ajuta foarte mult.

Orgoni Crystal