În Munţii Sierra Nevada (din SUA) trăieşte o creatură terifiantă, pe nume Penelope? Ce este ea?


Munții Sierra Nevada, care se află în vestul Statelor Unite, sunt cunoscuți de multă vreme ca un loc plin de grandoare și frumusețe naturală. Cu toate acestea, în acest tărâm minunat se află niște povești foarte sinistre și ciudate ale supranaturalului, iar într-una dintre acestea este vorba de o creatură ciudată – mai exact, despre o femeie palidă, foarte înaltă şi slabă, aproape scheletică, fără haine și cu brațe ciudat de lungi, cu o față deformată şi răsucită. Această creatură, pe nume Penelope, ar fi una terifiantă pentru cei care dau ochii cu ea.

Se spune că Penelope ar fi fost odată o femeie normală, care călătorea prin Sierra Nevada împreună cu soțul ei, când cei doi au fost surprinşi de o furtună de zăpadă, care a făcut ca mașina lor să iasă de pe drum. Soțul ei a fost ucis pe loc în accident, iar femeia speriată, Penelope, a reuşit să iasă din maşină şi a rătăcit panicată în sălbăticia albă, timp de câteva zile, delirând și pe jumătate înnebunită de durere. Într-o noapte, Penelope a ajuns să doarmă într-o zonă plină de deşeuri toxice; se pare că acest nămol toxic ar fi schimbat-o și transformat-o, pentru a deveni creatura din zilele noastre.

Unele dintre cele mai bune relatări provin de la cercetătorul în paranormal Lon Strickler, de pe site-ul Phantoms and Monsters, cel care investighează de ani de zile legenda lui Penelope, strângând mai multe relatări de la oameni care pretind că s-au întâlnit cu această creatură. Astfel, avem o relatare din 2012, de la un martor cunoscut doar sub numele de „LR”, care susține că se afla cu fiul său adolescent într-o excursie în Munții Sierra Nevada, de lângă lacul Tioga. El îşi petrecea noaptea într-un camping, când în jurul orei 0:30, liniștea nopții fu străpunsă de un țipăt ascuțit şi ciudat. Martorul povesteşte ce s-a întâmplat în continuare:

„La început, am crezut că este un coiot, dar a fost un singur țipăt și suna mai uman – ca un țipăt de femeie. Am deschis ușa dubiţei în care mă aflam și am rămas tăcut în prag. Încă o dată am auzit acel ţipăt; de data asta, l-a trezit şi pe fiul meu. Am stat amândoi în uşă, în timp ce ţipetele continuau din direcţia muntelui. După aproximativ 10 minute, țipetele s-au oprit; ne-am culcat amândoi. În timp ce dormeam, m-am trezit panicat; era ora 2:40 şi, din nou, se auzi același țipăt strident. Am pus mâna pe pistol, pentru orice eventualitate. În timp ce ne uitam prin parbriz, lumina Lunii era suficient de puternică, pentru a lumina o creatură înaltă și subțire, cu pielea deschisă la culoare. Fiul meu a strigat „Zombi!” – pentru că arăta ca o formă umană feminină, dar fața și restul corpului arătau oribil. Mi-a amintit de o vrăjitoare bătrână – era fără haine, avea fața deformată, părul lung de culoare deschisă, brațe și picioare lungi. Părea că avea vreo 2 metri. S-a îndepărtat de maşină spre lac.

Apoi, în acea noapte am plecat de acolo cât mai curând posibil. Am ajuns lângă lacul Mono. Câteva zile mai târziu, am putut vorbi cu un pădurar, un tip mai în vârstă, povestindu-i ceea ce am văzut – eu şi fiul meu. Pădurarul mi-a spus că, de-a lungul anilor, ceva asemănător fusese raportat de mai multe ori. Mi-a spus că această creatură fusese numită „Penelope”, dar nu știa de ce a primit acest nume. Asta e tot ce știa”.

O altă relatare de pe site-ul Phantoms and Monsters provine de la un martor pe nume „Steve M”, și se presupune că s-a întâmplat imediat după weekend-ul de ziua muncii din 2014. La acea vreme, martorul se afla în camping în zona Lacului Mono și, în jurul orei 17:30, își încărca echipamentul în mașină, pregătindu-se să iasă la un pârâu din apropiere pentru a pescui. În timp ce conducea pe drum împreună cu soția și fiul său vitreg, martorul susține că a văzut ceva subțire și palid târându-se jos până la pământ și care arăta atât de ciudat, încât a încetinit pentru a vedea mai bine ce poate fi. A fost o decizie pe care avea să o regrete în curând, deoarece ceea ce el și soția lui au văzut la lumina farurilor nu era cu siguranță un animal normal și mai mult ca un coșmar. Martorul explică ce s-a întâmplat în continuare:

„Primul lucru ciudat pe care nu l-am putut înțelege a fost felul în care se târa atât de jos până la pământ. Însă, picioarele păreau că sunt poziţionate greșit; genunchii păreau să fie înapoi. Gândul iniţial a fost acela că era vorba de o oaie sau o capră, care avea genunchii rupţi. Pe măsură ce se apropia din ce în ce mai mult de noi, cu greu mi-am putut lua ochii de la picioarele ei ciudate; încă eram nedumerit de modul în care funcţionau, nevăzând niciun mamifer mișcându-se așa. Cel mai apropiat lucru ar fi fost un crab sau o insectă; nu existau sărituri, balansări, galopări sau sărituri ca cele ale unui mamifer. Trunchiul acestei creaturi a rămas drept, jos până la pământ, deoarece picioarele/brațele ei făceau toată munca. Mi se părea că cineva manevra o păpușă cu o marionetă. Atât de ireal era…

Creatura nu avea deloc blană pe ea – era doar pielea palidă, întinsă, peste membre lungi, slabe, bine definite. Avea nişte degete lungi și slabe. Trunchiul era poate de mărimea unei capre mari, dar avea și umeri largi – foarte umani. Umerii făcea creatura să pară umană. Cu cât ne apropiam de ea, cu atât chipul ei devenea din ce în ce mai definit. În prima secundă când am pus ochii pe ea, fața și capul nu aveau sens. Dar mi-am liniștit mintea spunându-mi: „Păi, acum pare ciudat, dar când vei ajunge față în față, vei vedea un bot de capră, sau un nas de pisică sau o față de iepure” Dar, nu! Chestia asta părea că a ieșit dintr-un film de groază – ca o creatură extraterestră sau un monstru umanoid. Nasul pe care îl căutam nu era acolo – doar o deschidere plată cu două găuri pentru nas în sus, pe față. Fără urechi! Doar găuri mici pe partea laterală a capului său. Craniul ei nu părea uman, ci mai degrabă de dimensiunea unui cimpanzeu. Avea o bărbie mare şi maxilare puternice. Dar ochii n-o să-i înțeleg niciodată. Ei păreau că nu se reflectă niciodată în lumină. Pe măsură ce se apropia din ce în ce mai mult, am văzut culoarea roșie, dar nu ca o lumină care strălucea. Cam la 10-15 metri depărtare, nu am văzut decât nişte orbite și niciun glob ocular! Cum putea acea creatură să mă privească fără ochi? Era ca o fantomă?  Gura îi era închisă, dar avea buzele strânse, care aproape că păreau să rânjească. Nu am văzut niciun dinte.”

Această creatură poate fi legată de Penelopa sau martorul a observat o altă creatură? Este greu de spus, dar poveștile acestei entități continuă şi până în prezent în zona Sierrei Nevada. Este o fantomă, un demon, sau doar o poveste înfricoșătoare spusă într-un foc de tabără?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock