Ashtar Sheran, conducătorul galactic care s-ar afla în slujba lui Iisus Hristos. El vine din Alpha Centauri şi vrea să aducă pacea pe Pământ!

 • 184
 •  
 •  
 •  
  184
  Shares

ashtar sheranCunoscutul şi regretatul scriitor român Ion Ţugui ne vorbeşte despre „flota cosmică santaniană”, condusă de Aştar Şeran (Ashtar Sheran), învăţător spiritual şi comandant al celui de-al optulea sector galactic. Galaxia noastră (Calea Lactee) este împărţită în 12 sectoare şi fiecare are comandantul său spiritual. Pământul aflându-se în cel de-al 8-lea sector galactic, munca de salvare şi vindecare a omenirii este condusă de Ashtar Sheran, iar acesta se subordonează direct Domnului nostru Iisus Christos.

Contactele santanienilor cu pământenii au început încă în 1952, în Germania şi au fost continuate în Statele Unite ale Americii, în 1953, pentru ca mai târziu să se dezvolte prin numeroase contacte cu oameni-mediumi din Peru, Brazilia, Argentina, Africa de Sud, Noua Zeelandă, Anglia, Franţa, Italia, Suedia şi multe alte ţări din Asia. La Berlin era dezvoltat un cerc de mediumi care a început să recepţioneze mesaje din anul 1956. Profesorul Sper a văzut materializarea spiritului învăţătorului spiritual Ashtar Sheran în câteva rânduri, şi a reuşit să i facă un portret: 2,10 metri înălţime, părul blond deschis, ochii albaştri, fruntea lată si înaltă, părul căzând până la nivelul umerilor. Unul din numeroasele mesaje ale santanienilor spune:

„Noi, fiinţe ale armoniei şi iubirii, din constelaţia Alpha Centauri, suntem în slujba Creatorului vostru şi al nostru. Comandantul şi învăţătorul spritual al multor fiinţe iubitoare de pace de pe mai multe planete nu este nici politician, nici sfânt, el reprezintă sprijinul cert în marele Univers în care trăiesc multe fiinţe ale Domnului. Şi planeta voastră frumoasă trebuie să se preschimbe într-o planetă iubitoare de pace. Iar deviza cunoscută din numeroase adresări pământenilor, a lui Ashtar Sheran, este: Pace pe Pământ şi la toate hotarele.“

Ce ni se reproşează nouă oamenilor? Mai întâi eroarea care domină lumea, devenind de netolerat; apoi influentele negative, cărora santanienii li se opun din toate puterile. Un alt punct de culpabilitate este atitudinea rasială; există mai multe rase de planeta noastră şi în Cosmos, dar fiecare om de pe Pământ şi din Cosmos arc sufletul său, originea şi locul său. Niciun om de pe această planetă şi de pretutindeni nu se naşte pentru a fi dispreţuit şi prigonit! Rasele sunt extinse în nemărginitul Univers într-o şi mai mare împărăţie spirituală. Toţi suntem fraţi, este intolerabilă înrobirea raselor, adeseori în numele Creatorului!


 • 184
 •  
 •  
 •  
  184
  Shares

Lasă un comentariu