Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Dovada că NASA se întâlneşte cu extratereştrii! Un OZN galben şi lung de 10 metri se află „parcat” în partea exterioară a Staţiei Spaţiale Internaţionale!


OZN pe SSIUserul streetcap1 de pe YouTube (despre care am mai vorbit pe acest site şi care prezintă, de obicei, filmuleţe în care se pot observa OZN-uri), în ultimul său videoclip, reuşeşte să creeze o nouă senzaţie. El se adresează celor de la NASA cu următoarea întrebare: „Ce este asta, NASA, vă rog?” Utilizatorul acesta întreprinde cercetări în acest domeniu de peste 2 ani şi niciodată până acum n-a înşelat pe nimeni.

Dar ce-i atât de spectaculos în acest videoclip? Faptul că în partea exterioară a Staţiei Spaţiale Internaţionale pare a fi parcat un OZN galben şi lung! Acesta nu are nicio intenţie de a se deghiza sau ascunde, iar de aici nu putem decât să tragem concluzia că extratereştrii de pe OZN şi astronomii de pe Staţia Spaţială Internaţională se cunosc între ei! Aceasta înseamnă că NASA şi extratereştrii s-au întânit deja!

Înregistrarea OZN-ului în Staţia Spaţială Internaţională se poate găsi AICI, pe site-ul oficial NASA. Videoclipul este incredibil şi, deşi nu pare a fi adevărat, este extrem de real! Nu există nicio reflexie… observaţi cum lumina se schimbă, dar OZN-ul este un obiect solid, aflat în apropierea staţiei. Deşi pare mic la prima vedere, se pare că el are cel puţin 10 metri lungime.

Nu-i aşa că-i o dovadă clară?


Lasă un comentariu