La Oficiul de Invenţii şi Mărci al SUA a fost înregistrată ca invenţie maşina timpului

154

Un om de ştiinţă american, pe nume Marvin B. Pohlman, este unul plin de talente, dar şi foarte ocupat. Conform biografiei sale, el este managerul Departamentului de riscuri al unei companii de software. În plus, el este şi autorul a trei cărţi despre guvernarea IT şi securitate. Totuşi, el a găsit şi timp liber suficient pentru a inventa o maşină a timpului. Patentul pentru maşina timpului a fost chiar înregistrat la Oficiul de Invenţii şi Mărci al SUA (United States Patent and Trademark Office) pe numele lui Dr. Marvin B. Pohlman din Tulsa, Oklahoma.

La prima vedere, un asemenea lucru ar fi prea fantastic pentru a fi crezut, dar Pohlman are o diplomă în inginerie fizică, un master la Şcoala de Afaceri Lexington şi un doctorat în informatică la Universitatea Trinity. El are, de asemenea, diploma de inginer profesionist licenţiat, cea de auditor calificat pentru sisteme informaţionale, precum şi un certificat în securitatea sistemelor informaţionale. A inventat el oare maşina timpului întrucât şi-a dat seama că nu are timp destul în a face toate treburile în care s-a angajat?

Dacă nu credeţi în ceea ce v-am spus eu până acum, poate linkul acesta de pe site-ul Oficiului de Invenţii şi Mărci al SUA vă va convinge. Iată cum îşi descrie dr. Pohlman invenţia:

“Metoda foloseşte oscilaţii sinusoidale de bombardament electric pe suprafaţa unei singularităţi Kerr, aflată în apropierea altei singularităţi Kerr, astfel încât să se poată folosi efectul Lense-Thirring pentru a stimula efectul a doua mase în orbite aproape radiale, într-un spaţiu Anti de Sitter (cu 2-1 dimensiuni), rezultând astfel o linie geodezică circulară, asemenea timpului, conform modificării Van Den Broeck a geometriei Alcubierre, permiţând schimbarea topologică dintr-o graniţă a spaţiului în alta, conform teoriei lui Geroch (1967); rezultatul este apariţia unei metode pentru formarea unui înveliş geodezic de tip Godel a spaţiului şi timpului, având curburi închise de timp.”

Recunosc că toată această descriere mă depăşeşte complet… Se pare, aşadar, că nu doar ruşii sunt în stare să construiască maşini a timpului, aşa cum pretinde că a realizat inginerul rus Cernobrov (https://www.lovendal.ro/wp52/inginerul-rus-cernobrov-sustine-ca-a-construit-masina-timpului-dar-spune-ca-e-plina-de-pericole/).