Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Inginerul rus Cernobrov susţine că a construit maşina timpului, dar spune că e plină de pericole

612

blankMulţi dintre noi am visat ca măcar o dată în viaţă să ne întoarcem în timp epoca noastră favorită (eu de exemplu, în secolul al XVIII-lea în Anglia, timpul meu favorit) sau să călătorim în viitor pentru a vedea cum ar arăta lumea. În ciuda faptului că unii oameni de ştiinţă spun că este imposibilă călătoria în timp (https://www.lovendal.ro/wp52/fizicienii-din-hong-kong-au-descoperit-ca-orice-calatorie-in-timp-este-imposibila/), alţi oameni de ştiinţă (ca Stephen Hawking) susţin că ea nu e imposibilă.

Printre susţinătorii călătoriei în timp se numără şi Vadim A. Cernobrov, un inginer rus care a construit ceea ce alţi oameni n-au reuşit s-o facă: maşina timpului. Sau cel puţin aşa susţine el pe site-ul personal http://chernobrov.narod.ru/. El spune că a testat-o şi funcţionează. Dar are anumite limitări şi pericole.“Cei care încearcă să se întoarcă în trecut, s-ar putea să nu mai fie capabili să revină în timpul lor prezent”, declară inginerul rus.

blankUimitoarea maşină a timpului a inginerului rus este o sferă de metal ce se aseamănă cu primii sateliţi americani şi sovietici din anii 1950. În exterior are un diametru de 2 metri, iar în interior este un spaţiu de un metru în care poate călători un crononaut (“călător al timpului”). Dispozitivul ar permite călătoria în timp prin utilizarea unor câmpuri magnetice puternice ce rezonează cu întreaga capsulă şi care afectează scurgerea naturală a timpului.

În timpul experimentelor, Cernobrov a plasat nişte cronometre extrem de precise, sincronizate înainte ca întreg câmpul să fie energizat; cronometrul din interior arăta un alt timp faţă de cronometrul plasat în afara acţiunii câmpului energizat.

Pentru a înţelege efectul maşinii timpului asupra fiinţelor vii, Cernobrov a plasat nişte gândaci în interiorul maşinii. Insectele au murit. A modernizat maşina şi a pus în interiorul ei nişte şoareci. Efectul era acelaşi: şi şoarecii au murit. El şi-a dat seama că adevărata cauză a morţii era dată de faptul că diferite părţi ale corpului “mergeau” în timp cu diferite viteze. Maşina a fost din nou schimbată şi în interiorul maşinii a fost pus un căţel. El a stat acolo 108 minute. A supravieţuit, dar se comporta de parcă ar fi fost turbat.

Apoi, au venit rândul oamenilor să intre în maşină. Au participat 9 oameni de ştiinţă, printre care şi Cernobrov. Instrumentele din interior au înregistrat o schimbare a timpului cu 3%. Totuşi, participanţii la experiment nu au simţit nimic, decât o aritmie moderată şi cercuri colorate în ochi. “Am ajuns la concluzia că timpul e tridimensional”, a explicat Cernobrov. “Aşa că ne putem mişca în timp înainte şi înapoi”.

Pare incredibil, nu?

Orgoni Crystal