Imaginea secretă a unui aşa-zis extraterestru a fost postată pe un forum, dar apoi a fost ştearsă! Unii utilizatori s-au simţit rău după ce-au văzut imaginea „extraterestrului”…


„4chan.org este un forum web anglofon și anonim, de tip imageboard, lansat pe 1 octombrie 2003 după modelul site-urilor japoneze 2channel și Futaba Channel. Deși inițial tematica site-ului era orientată doar spre manga și anime, treptat aceasta s-a diversificat. 4chan este considerat un element de un impact major asupra subculturii și activismului pe Internet. Utilizatorii 4chan sunt cei care au format sau popularizat Internet meme-uri ca lolcat, Rickrolling, „Chocolate Rain”, Pedobear și altele.Site-ul este despărțit în mai multe subcategorii de forum, axate pe diverse subiecte. Pagina „Random” a site-ului, cunoscută și ca „/b/”, a fost primul forum de pe site și este cea care are cel mai mare trafic”. (Sursa: wikipedia).

Ei bine, pe 24 februarie 2017, pe forumul 4chan a fost postată o aşa-zisă fotografie cu un extraterestru într-o locaţie secretă (o bază militară din Arizona). Dacă mă uit la felul în care bate lumina, mie mi se pare că fotografia e falsificată, „photoshopată”. Dar, totuşi lucrurile bizare încep de aici. Postarea a fost ştearsă imediat de pe forum, iar utilizatorul banat. Unii utilizatori însă au reuşit să salveze fotografia, înainte ca aceasta să fie ştearsă. Însă, se pare că cei care şi-au salvat imaginea „extraterestrului” pe hard-disk-urile lor nu şi-au mai regăsit imaginea, care se pare că s-a şters singură! (Sau cel puţin aşa susţine comentariul de la videoclipul pe acest subiect postat pe YouTube, care îl găsiţi la finalul articolului).

Iar ca totul să fie şi mai straniu, se pare că unii care au văzut imaginea au avut probleme psihologice severe, greaţă şi chiar stări de vomă! Vă las pe voi să judecaţi întreaga poveste…

Sursa: videoclipul YouTube de la finalul articolului

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock