Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Vindecătorul şi profetul Edgar Cayce ne spune secretele bibliotecii misterioase de unde îşi lua informaţiile


Edgar Cayce a fost un mare profet, dar şi vindecător, care a vorbit despre multe lucruri, inclusiv Atlantida sau „Biblioteca înregistrărilor eterne”. Tehnicile de diagnostic ale lui Cayce au apărut, în epoca aceea, foarte stranii în America. Bolnavii vindecați, prietenii, familia lui Cayce le-au acceptat ca pe niște miracole.

Dar totuşi, când era întrebat cum realiza miracolele, el răspundea la această întrebare că mergea să-și caute informațiile într-o bibliotecă misterioasă, unde se păstra tot ce a existat de la începutul lumii. El spunea, de asemenea, că răsfoia o carte, unde totul era scris, povestea fiecărei vieți omenești, a fiecărei ființe vii, a fiecărui eveniment. Pentru a numi această carte folosea cuvântul indian Akasha, care exprima acest concept. Sau expresia occidentalizată “dosare akashice”.

A povestit de mai multe ori ceea ce se petrecea acolo: „Ajung într-o clădire mare, în sala Arhivelor, unde o mână îmi întinde o carte, o deschide la pagina care privește cutare entitate sau cutare eveniment și nu-mi rămâne decât să citesc ceea ce o privește…”

Chiar dacă nu este încă dovedită științific, ipoteza că ar exista o colecție de înregistrări vibratorii ale evenimentelor care privesc planeta noastră începe să intereseze lumea științifică. Lumina se deplasează în timp și spațiu și, pe acest ecran situat între cele două, fiecare suflet își scrie raportul activităților sale în eternitate. Aceste „memorii” sunt scrise datorită conștiinței sufletului; nu numai prin cunoașterea conștientă, nu numai în materie, ci și în gând.

Iată ce spunea Cayce: „Pe timp și pe spațiu sunt scrise gândurile, faptele și gesturile fiecărei entități. Este ceea ce s-a numit uneori Cartea Memoriei lui Dumnezeu. Aceste înregistrări, deci, nu sunt întocmai ca niște imagini pe ecran, nici ca niște cuvinte scrise, ci sunt energii care rămân active în viața unei entități și care sunt, așa cum ne putem imagina, indescriptibile în cuvinte”.