Pământul este monitorizat permanent de extratereştri…aşa cred ufologiştii

2.405 vizualizari

OZN117Experţii internaţionali în OZN-uri au afirmat faptul că Pământul este monitorizat în permanenţă de extratereştri, iar acest lucru ar trebui să fie o sursă de îngrijorare pentru cele mai dezvoltate naţiuni ale lumii. Aceşti specialişti au participat la cel de-al patrulea congres de ufologie, ce a avut loc în capitala Perului, Lima.

De exemplu, Antonio Cordova, preşedintele organizaţiei Alfa şi Omega, a avertizat despre posibilitatea ca o invazie masivă a OZN-urilor să aibă loc în anul 2013, iar un cutremur să  scufunde SUA. El a sugerat existenţa unei politici internaţionale „intergalactice” şi a insistat asupra existenţei altor fiinţe de pe alte planete în lumea noastră.

Julio Chamorro, unul din participanţi la congres, comandantul retras al Forţelor Aeriene Peruviene a declarat că între marile puteri există o reală îngrijorare în ceea ce priveşte existenţa OZN-urilor. El a mai spus că, această stare de îngrijorare există încă din anii ’40, deşi ea nu este făcută publică.

Giannina Bertoli, o altă participantă la congres, a susţinut că ea are legături cu alte fiinţe din alte lumi, dar n-a oferit nicio dovadă concretă. Anticipând o mulţime de critici din partea celor sceptici, Bertolli a regretat faptul că autorităţile din diverse ţări refuză să accepte prezenţa OZN-urilor.