Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Hoyle, cel mai mare astrofizician al omenirii: „Extratereştrii se află peste tot şi pot lua orice formă”

  •  
  •  
  •  
  •  

blankFred Hoyle poate că a fost cel mai mare astrofizician al secolului al XX-lea. În anul 1971, deci acum peste 40 de ani, el a ţinut o conferinţă de presă în care a avut câteva declaraţii şocante despre extratereştri:

„Fiinţele umane sunt simpli pioni în jocurile unor fiinţe extraterestre ce ne controlează absolut orice mişcare. Toată viaţa noastră şi întreaga existenţă a acestui univers se află în mâna acestor creaturi care exercită o putere extraordinară asupra psihicului nostru (…) Extratereştrii se află peste tot: în spaţiu, pe mare şi pe pământ. Se află acolo de la începuturile lumii şi controlează aproape tot ce facem! (…) Aceste fiinţe par a fi complet lipsite de orice limite fizice, precum corpul. Se aseamănă din acest punct de vedere cu gândul pur, având capacitatea de a fi oriunde, oricând doresc”.

Hoyle a explicat apoi că acestora le este cu putinţă să apară oriunde, sub orice înfăţişare. „Pot să ia orice formă sau aspect. Pot apărea sub înfăţişarea unui tigru, într-un anumit loc, sau a unei persoane, în altul. Pot avea aspectul unei substanţe gazoase, al unui nor sau al orice poate fi văzut de ochiul uman, ori pot chiar apărea sub unele forme ce nu pot fi văzute cu ochiul liber”.

Hoyle a mai afirmat, în cadrul conferinţei de presă, că o mare parte a lumii ştiinţifice este convinsă de existenţa unei alte inteligenţe pe această planetă. „Nu este vorba despre o inteligenţă de pe o altă planetă. Ci chiar dintr-un alt univers. A pătruns în universul nostru încă de la începuturi şi chiar de atunci a luat controlul asupra a tot ce se petrece aici”. Acest al doilea univers, spune Hoyle, de unde provin aceste raţiuni puternice, se aseamănă mult cu al nostru, fiind, totuşi, pe un plan cu totul diferit. „Probabil că este tridimensional, ca al nostru, dar este posibilă şi existenţa unei de-a patra sau a cincea dimensiuni, care dizolvă bariera temporal-spaţială ce ne limitează pe noi. Însă, fără nicio urmă de îndoială, legile lor chimice şi fizice sunt complet diferite de cele ale noastre, căci ele reprezintă un tip de inteligenţă mult mai avansată.

Conform lui Hoyle, aceşti extratereştri ar fi responsabili pentru aproape toate legendele din diferite ţări, luate astăzi în derâdere. Să-l credem sau nu pe Hoyle?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu