Un fost ofiţer militar american pretinde că a servit peste 15 ani pe Marte, protejând 5 colonii umane secrete! Există sau nu baze umane pe „planeta roşie”?


Potrivit afirmațiilor unui ofițer militar în rezervă, Randy Cramer – cunoscut inițial sub pseudonimul de Căpitan Kaye, – nu numai că oamenii au ajuns pe planeta Marte în trecut, dar americanii au dezvoltat un program spațial secret și o flotilă spațială.

Oficial, niciun om nu a păşit niciodată pe Marte până în prezent, tehnologia noastră fiind încă foarte limitată pentru a realiza acest lucru. Totuşi, de mai bine de 10 ani, mai mulţi susţin faptul că oamenii au ajuns de mai mult timp, în secret, pe Marte, datorită programelor spațiale secrete. Cine spune adevărul şi cine minte?

Potrivit „Căpitanului Kaye”, care este un fost ofiţer marin american, el ar fi trăit mai bine de 15 ani pe „planeta roșie”, misiunea sa fiind aceea de a proteja cele cinci colonii umane care s-ar afla pe Marte. El susţine că, totodată, a servit și la bordul unui gigant transportator spațial timp de 3 ani! Delirează!?

Căpitanul Kaye susţine că ar fi lucrat pentru Mars Defense Force (MDF), care este deținută și operată de Mars Colony Corporation (MCC) – practic un conglomerat de instituții financiare, guvernamentale și companii de tehnologie. Cramer și echipa ar fi făcut parte dintr-o secțiune specială a pușcașilor marini americani, cu o misiune ultrasecretă – aceea de a proteja cele 5 colonii înființate pe suprafața „planetei roșii”. Şi se pare că nu doar americanii participă la această misiune secretă, ci şi ţări ca China și Rusia.

Mai mult decât atât, Cramer susţine că antrenamentul său militare ar fi avut loc pe Lună, în interiorul unei baze secrete numite LOC, pe satelitul Titan al planetei Saturn și chiar în spațiul cosmic. Potrivit fostului ofiţer american, Marte ar fi o planetă plină de viaţă.

Randy Cramer crede flota spațială americană are o tehnologie mult superioară oricărui lucru disponibil pe Pământ, diferite nave având sisteme de propulsie care le permit să ajungă cu ușurință la marginile sistemului nostru solar.

Şi, pentru ca totul să fie şi mai complicat, domnul Cramer susține că ar exista două specii extraterestre indigene care locuiesc pe Marte: reptilienii și insectoizii, ambele fiind foarte inteligente. Reptilienii ar fi o specie mult mai agresivă, apărându-și teritoriul cu orice preț, iar insectoizii ar fi mai pasivi.

Faptul că Marte este o planetă capabilă să susțină viața a fost susținut de mai mulți cercetători, printre care dr. Brandenburg, care susține că ființe extraterestre au purtat un război nuclear pe „planeta roșie”, în trecutul îndepărtat, putându-se găsi dovezi despre asta şi în ziua de astăzi. Potrivit oamenilor de știință, există urme foarte mari de Xenon-129 pe Marte și singurul proces despre care știm că produce Xenon-129 este o explozie nucleară.

Căpitanul Kaye nu are dovezi fizice pentru a-și susține afirmațiile, pentru că toate documentele sunt strict secrete. Interesant, dar o parte din mărturia căpitanului Kaye este în concordanță cu cea a lui Michael Relfe, un alt „detractor” care a susținut că ar fi servit 20 de ani pe „planeta roșie”.

Laura Magdalene Eisenhower, strănepoata fostului președinte american Eisenhower, afirma că s-au făcut eforturi pentru a o recruta într-o colonie umană de pe Marte, condusă de cercetătorul Dr. Hal Puthoff.

Până la urmă, există colonii umane secrete pe Marte sau nu?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO